|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[שאלה] לגבי דומיין בעברית
יש הבדל בין דומיין באנגלית לגבי דומיין בעברית?
(לאתר תדמית חדש)
# 2 |
חבר מתקדם
|
מה ז"א?
בוודאי! 1. דומיין שהוא בעברית אם הוא יהיה עם מילת הקידום שלך, לדוגמה "ביצים.co.il" אז יהיה יותר קל לקדם אותו מן הסתם. 2. מבחינת הגולש, הוא (הגולש) מעדיף לא לכתוב דומיין בעברית, כי זה הרבה יותר נוח הכל בשפה אחת.. תחשוב שיש לך 4 שפות במחשב לדוגמה.. (כל הזמן להחליף והכל). מקווה שעניתי לך! |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אני מחזיק דומיין בעברית.. ולמדתי לעשות את ההפרדה
דומיין בעברית - כמעט ורק לכניסות מגוגל ומנועי חיפוש אחרים, במידה והוא מילת מפתח תורם מאד. אל תצפה לכניסות ישירות של אנשים בצורת הקלדה של הכתובת.. (אלא אם כן שמרו במועדפים, בווידג'טים של כרום וכו'). דומיין באנגלית - גם לכניסות מגוגל וגם לכניסות ישירות, קשה לתפוס שמות טובים שהם מילות מפתח =] |
![]() |
![]() |
# 4 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
לצערי שלושתכם טועים בנוגע לקידום של אתרים שכתובתם היא בעצם מילת המפתח.
אתר ששמו הוא מילת המפתח לא תורם כלל לקידום, אלא אך ורק התוכן שבעצם מתאים לדומיין ובעזרת כך עוזר רבות לקידום האתר, אך אם תעשה השוואה ותיקח את אותו תוכן ותשים באתר עם דומיין שהוא לא מילת המפתח לא יהיה שום הבדל בקידום. אבל אם תיקח דומיין בעברית זה ייקל עלייך רבות לרשום תוכן עם מילות מפתח, ובכך בעצם יעזור לקידום. בהצלחה!
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ובכל מקרה, אני מתקשה לקבל את הטענה הזו.. קידום זה הרבה מעבר ל "רק תוכן".. למרות שתוכן לדעתי הוא החלק הכי חשוב... במידה ויש לך הוכחות (ויזואליות, נתונים וכו') אני אשמח לראות.. כחיזוק ל "טענה" שלי, האתר שלי בן שנה והתברג גבוה מאד בגוגל (מקום רביעי) במילת המפתח של הדומיין (בעברית), כאשר התוכן באתר כמעט ואינו מכיל את המילת מפתח הנ"ל. יש באתר כ 300 דפים מאונדקסים, מתוכם אולי עשרה עם המילת מפתח של הדומיין, המילת מפתח בה אני מדורג מקום רביעי (שעקפתי אתרים שקיימים שנים רבות, בעלי PR גבוה יותר, יותר דפים מאונדקסים וכו'). |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בין אם הוא יהיה DFHBHSH ובין אם הוא יהיה ביצים.co.il אין שום הבדל, כל ההבדל הוא בתוכן האתר. לדוגמא באתר שיקראו לו: DFHBHSH אתה תרשום ברוכים הבאים לDFHBHSH... ולעומת זאת באתר שקוראים לו: ביצים.co.il תרשום ברוכים הבאים לביצים ... ככה שבעצם לא הדומיין הוא זה שעוזר כאן, אלא התוכן שאתה רושם והוא נבחר לפי הדומיין כך שאם תרשום את אותו התוכן שבאתר ביצים.co.il באתר DFHBHSH לא יהיה שום הבדל. ואין לי הוכחות ויזואליות להראות לך. ובנוגע לאתרך, זה מאוד תלוי בסוג האתר אולי האתרים האחרים מקדמים בעדיפות ראשונה מילים אחרות? זה לא אומר בהכרח שעקפת אותם מהסיבה שיש לך קידום יותר טוב או בגלל השם של הדומיין, זה תלוי כמה הם משקיעים לקידום במילה הזו. בכל אופן כל הכבוד, ובהצלחה!
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
חברים לא צריך לנחש היום שום דבר יש מלא מקורות של גוגל ברשת ושם אפשר לשאול
אני נתקלתי בשאלה הזאת ואין כמעט חשיבות לשם של דומיין לגביי קידום אתרים מה שחשוב זה להודיע לגוגל דרך כלי מנהל האתרים שהדומיין מתייחס לאתר שנמצא בישראל ואז אפשר אפילו להשתמש בדומיין com שהם יותר זולים וכל מי שחושב שדומיין משפיע אז תדעו שהיום כבר אפשר לקנות דומיין org ללא שום בעיה
# 9 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() גוגל בעבר נתנו לזה משקל, היום כבר לא. ניתן להקשיב למאט כץ כאן: http://www.youtube.com/watch?v=rAWFv43qubI בערך בדקה 2:20 + הוא אומר שהם נותנים לזה משקל קטן, אך הולכים לשנות את האלגוריתם כך שלא יהיה לזה משקל (זה הועלה במרץ 2011). אפשר למצוא המון פוסטים שטוענים שלאחר העדכונים האחרונים גוגל שינו את היחס לביטויי מפתח בדומיינים - גם בגלל הטענות שמאט כץ מעלה בסרטון. דוגמא מפוסט : 2011 - Google has been tinkering with its search engine algorithms, and in a 2011/2012 update they're turning down the knob on the benefit websites receive from having relevant keywords in their domain name. This indicates a move that favors branded domain names and websites, and is actually welcomed by us, because it provides websites that focus on the user and quality content, and not always keywords, a welcome boost. There are thousands of so-called micro sites out there that focus on specific niches based on very specific keywords in their domain name. Some of these are useful, but many of them are simply taking advantage of the keyword bonus Google used to offer for having keywords in your domain name. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה על תשובות חברה,
הכוונה שלי אם אני בונה אתר לגננת ואני קורא לדומיין: גננת.net לדוגמא. או שזה ישנה אם זה: ganenet.net
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|