|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה: מערכת ויראלית בפייסבוק על PHP
למכירה: מערכת ויראלית בפייסבוק על PHP
המערכת המתקדמת לא דורשת SDK (חיבור לפייסבוק) ומתוכננתת בPHP CURL היא מתייגת 50 איש ומגיבה תגובה המערכת הזו פועלת על טל' נייד ולא יכולה בחיים להיחסם המחיר הינו 100$ סכ"ה עותק אחד בלבד למכירה ניתן להשיג ממנה אלפיי לייקים היא שומרת גם את הטוקנים במאגר נותונים ומהם אפשר לפרסם בשמם פרסומים לאפיי משתמשים דרך טל' נייד! דוגמה של המערכת: http://fbpostmaster.tk/viral_fb.php תמונה תפקוד: ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אם דרך הפעולה שלך היא לפרסם את התמונה ובתוכה את הלינק, לא יעזור לך שהלינק לתמונה יהיה facebook.com/photos/40102301??1231231 ואז כל פעם תשנה את המספרים שאחרי הסימן שאלה וככה תוכל להמשיך לפרסם.. לפי מה שהם כותבים, המערכת שלהם כרגע חוסמת את הID עצמו כלומר את כל מה שבא לפני הסימן שאלה , וככה תוך 5 דקות בערך התמונה תחסם ולא יהיה אפשר לפרסם אותה שוב בתגובות.. תנסה כרגע להריץ את המערכת ולהראות לי שהיא עובדת, אם כן אני אקנה אותה היום במיידי. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
זה מה שאני מסביר לך אבל.. אני יודע שהיה אפשר לעשות את זה אתה לא הראשון שמשתמש בכאלה דברים, אבל לפי העדכונים האחרונים של פייסבוק כולם טוענים שזהו אי אפשר יותר להשתמש בכאלה דברים והתגובות עם הלינק נחסמות אחרי 2 דקות של פרסומים רצופים
אפילו לינקים שקשורים לפייסבוק כמו שאמרתי לדוגמא תמונה או סרטון facebook.com/1231231 לדוגמא , זה גם נחסם.. זהו הם חסמו הכל תראה לי הדגמה עכשיו שתפרסם המון את הלינק שאתה מפרסם, ועוד חצי שעה תפרסם אותו דבר אני רוצה לראות שזה לא נחסם. אם זה לא ייחסם אני אשלח לך תשלום במיידי |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
![]() כשאתה מוסיף את ה@ אתה בעצם מבטל את הקישור הישיר ללינק
ואז זה נראה ככה @www.bit.ly/blabla ולא ככה: www.bit.ly/blabla כמו שאתה שם לב בלינק השני הוא לינק ישיר, כלומר הוא כבר מפורסם כלינק וצריך רק ללחוץ עליו כדי להכנס. הלינק הראשון הוא רק טקסט, אי אפשר ללחוץ ולהכנס, אלא צריך להעתיק את הכתובת ולהדביק אותה עצמאית בדפדפן. ואנשים לא יכולים להכנס ישירות אלא צריכים להעתיק את הכתובת ולהדביק בדפדפן שלהם, וזה בעצם הפסד של 50% מהאנשים, כי 50% מכל מי שרואה את הלינק הזה הוא עצלן מידי כדאי להעתיק את הלינק לדפדפן. בקיצור, נראת אחלה מערכת, חבל רק שפייסבוק שמו בדיוק החודש את ההגנות הטובות שבעצם חוסמות את כל הדברים הטובים של המערכת, אחרת הייתי קונה אותה בלי לחשוב פעמיים. בהצלחה במכירה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|