![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
מחפשב חסות של שרת משחק\שרת וונטרילו לאתר שלי!(אתר גדול מאוד!!!)
טוב חבר'ה.
יש לי אתר אדיר של הקלאן שלי. יש בו הרבה מאוד נכנסים כל יום.. האתר שלי מפורסם ב2 אתרים מאוד גדולים www.teamwarfare.com www.aaotracker.com ובקהילת הפורומים הגדולה בארץ גיימר. טוב אז אני צריך משהו כמו ספונסר שיש לו חברת שרתים שיתן לי אחד מהדברים הבאים או שתיהם: שרת משחק של 12 שחקנים למשחק Americas Army או וונטרילו של 30 איש. או שתיהם כמובן אפשרי יותר פרסום. אשמח לקבל הצעות אני לא חושב שאנשים פה פראיירים אני גם לא רוצה שאתם תחשבו שאני חושב שאתם פראיירים לפי דעתי זה מאוד שווה כי אנחנו 12 שחקנים בקלאן מאוד רציניים שקיים כבר 3 שנים ואנחנו מבטיחים לא להתפרק בזמן הקרוב :qqb003: האתר שלנו: www.deadlyjews.com אז מה שחסר לנו עכשיו זה מיה שאני מבקש כל השאר יש לנו. כמובן אני לא מבקש הצעת מחיר למי שלא הבין אני רוצה חסות(חינם בעד פרסום) אני מבטיח שהחברה הראשונה מביאה לי את מה שביקשתי תגדל אני אנסה להביא לקוחות פרטיים שאני מכיר ואני אפרסם את החברה עצמה חזק מאוד! אז עוד פרטים בחתימה. ומי שמוכן שישאיר פה הודעה אם האייסייקיו שלו והאמסן אני לא מצפה שאתם תרדפו אחרי. אז תודה מראש לכולם.. Last edited by OmniSD; 20-01-06 at 16:51.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|