![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ביקורות על שני נותני שירות הוסטינג מעולים
שלום שמי רונן אני בן 32 מראש העין.
רציתי לציין שני ספקי שירות שכרגע אני מרוצה אצליהם אז ככה ספקית ראשונה webstuff: תמיכה- מעולה למרות שלפעמים קצת קשה לתפוס אותם אבל עדיין דברים מתבצעים יחסית מהר (אם למען האמת אני לא ממש זקוק לתמיכה הרבה). שרת- לפי התרשמות שלי אצליהם שרת יציב חזק מהיר ללא תקלות. מחיר- מחיר סביר לחלוטין. יחס ללקוח- יחס סבירהגעתי למצב אחד לא נעים איתם, בסה"כ בסדר. זמינות- כמו שכבר ציינתי למעלה לא תמיד ניתן לתפוס אותם אבל ניתן לסכם את זה כסביר. מקצועיות- אין מה להגיד יש להם צוות תותחי אך לא כולם יודעים את העבודה שם. דירוג מ 1- 10 הדירוג שלי הוא 8 בגלל זמינות ומקצועיות שקצת לא היה מענה מצד אחד העובדים וגם בגלל שהיה מקרה של יחס לא טוב אליי (הלקוח) לינק: https://www.webstuff.co.il סיכום: מאוד מרוצה מומלץ שווה כל שקל וזהו בכללי. ספקית שניה די הוסט\ספיד סרב תמיכה- תמיד יש מענה לפעמים קצת לוקח זמן אבל זמן תגבה הגיוני. שרת- מהתרשמות שלי שרת יציב חזק מהיר אפ טיים טוב היה דאון קטן לצורך החלפת ארדיסק אבל עדיין זמן תגובה סביר וטוב. מחיר- טוב מאוד, מעולה לתמורה שאני מקבל מהאחסון. יחס ללקוח- יחס מצויין תמיד יש מענה באדיבות מלאה, יחס אישי שכייף לדבר איתם (אם למען האמת לא שמעתי את המילה "לא" או "לא יודע" מהם) זמינות- 10 מתוך 10 תמיד יש מענה ושלא ענו לי תמיד חוזרים אליי (דבר שמאוד אהבתי) מקצועיות- מאוד מקצועי ידע נרחב כמו שציינתי את המילה לא יודע או אי אפשר או תירוצים לא שמעתי מהם, מקצועיות ששווה כל שקל. דירוג מ 1- 10 הדירוג שלי הוא 8 בגלל שהיה דאון קטן בגלל הארדיסק ובגלל שלפעמים לוקח זמן אומנם זמן תגובה סביר אבל עדיין לוקח זמן לפעמים. סיכום: מאוד מרוצה מומלץ שווה כל שקל וזהו בכללי. לינק:XXX (הלינק השני זה לא נותן לי לכתוב אותו) בכל מקרה שבת שלום והמשך שבוע טוב לכולם. Last edited by Alm; 21-01-06 at 01:27.. |
![]() |
# 2 |
חסום
|
לגבי החברה הראשונה - לא מכיר אבל שמח להכיר .
לגבי החברה השנייה , די הוסט - אסור להזכיר את שמה בפורום , לכן לא אחווה עליה דעה . |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי בדימוס
|
ערכתי לך את ההודעה ואת הלינק...
תחשוב בהגיון, אם זה לא נותן לך לפרסם את שם החברה, יש לכך סיבה לא? אפשר לפנות למנהלים הראשיים בהודעה פרטית לא? בקיצור תגיב רק על הראשונה. |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה דבר ממש שטותי והכי מטומטם שאני שומע
איזה מן שטויות אלה? תאמין לי שזה ממש לא עושה כבוד גדול לפורום הדבר הזה. זה פורום מאחסני אתרים הלא כן? אני בא ונותן דיעה על נותני שירות ואם אני נותן חוות דעת שיש בא הכל דברים חיובים וגם דברים לשפר ואתם באים ועורכים הודעה ואומרים אסור לדבר על ככה ואסור ככה ז"א שהכל פה הוא שיקרי ולפי אינטרס אישי של אנשים, זה מה שאתם בעצם עושים מי שבא לכם שיקבל כותרת טובה יקבל ומי שלא לא. מצטער אם כל הכבוד אבל זה דבר דפוק וחוץ מזה שזה לא מוסרי ואף פוגע בחופש הביטוי גם לא נאמר כאן שום דבר פוגע ומעליב ובטח שלא נוגד את החוקים לא רשום שום חוק על הדבר הזה ומה שיותר מכעיס זה שאתם עורכים לי את ההודעה פשוט ביזיון. ALM לפנות להנהלה? מי ההנהלה הגבוה כאן תקראו לזה המילה האחרונה בפורום הבן אדם שהוא המילה האחרונה? ואני בהחלט יעשה זאת בהודעה מאוד חריפה. אני לא יודע מה שיטת העבודה כאן אבל דרוש כאן שיפור לפני בכלל שאתם חושבים על לבנות קהילה איכותית כדאי שיתחילו ללמוד כאן דרך ארץ כי דרך ארץ קדמה לתורה. שבוע טוב מחכה לתגובה. |
![]() |
# 5 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
למה שניתן לו פרס שיוכלו לפרסם ולהגיד כמה החברה שלו טובה אחרי מה שהוא עשה כאן? לא טוב לך? יש כפתור אדום למעלה אתה יכול ללחוץ עליו. |
|
![]() |
# 6 | |
עסק רשום
|
ציטוט:
תפנה אלי בהודעה פרטית אני מחכה |
|
![]() |
# 7 | ||
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ציטוט:
בחיים צריך לדעת להפריד בין עבודה מקצועית לשאר הדברים, מה עשה לך או לאחרים זה לא מעניין אותי למרות שאני לא ממש מאמין על אדם שהוא בן אדם רע אולי אתה רואה דברים אחרת ממני בכל מקרה אני מכיר את אדם יחסית כמה חודשים והוא בן אדם סבבה מאוד כייף לדבר איתו והכל. מה יש לך איתו זה ממש לא מעניין אותי. רק לפי התגובה שלך אני סבור לחלוטין שגילך לא עולה על 16 והינך יודע לעשות הפרדה בין מקצועיות ועבודה לבין שיגרה ופעילות שותף של היום יום או חיים פרטיים. אולי כדאי שתלמד על זה קצת. מה אתה חשוב עליו זה זכותך אבל זה רק דיעה ולא יותר מיזה. Last edited by רונן אבנעים [אדם פונטה]; 22-01-06 at 14:25.. |
||
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
t |
|
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|