![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
נוסטלגיה....
ספרו פה על זיכרון אחד נוסטלגי.. משו' כשהייתם בני 3-7+-
![]() אני אספר אח"כ... ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב1997 (קצת מאוחר יותר אבל זכרון חזק) קיבלתי ליום ההולדת קופסא גדולה ולבנה... אסור היה לי לפתוח אותה עד סוף היום... כשפתחתי אותה לאט לאט ראיתי קופסא מתכתית מה שהתברר כמחשב P3 מתקדם במיוחד עם כונן DVD ו256MB זיכרון פנימי וכמובן כרטיס Voodoo מתקדם! המחשב רץ על גרסא מוקדמת של Windows 98 וכמובן קיבלתי משחקים איתו שאחד מהם משחק שעד היום אני משחק בו! Duke Nukem 3D - Atomic Edition... אין מה להגיד זה היה שינוי דרמטי מן הקומדור 64 שלי... שינה לי את החיים...
|
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
שהייתי קטן, אולי 4, היה בית שלוש קומות בארהב
ותמיד הייתי מתגלגל בין הקומה השניה (שהיא הקרקע) לבין הקומה התחתונה (מתחת לאדמה..) כי הייתי קטן =] ויום אחר, נגעתי בסוללה AAA חשופה וקצת התחשמלתי ![]()
# 4 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אממממ אני זוכר את הפעם הראשונה שקיבלתי את המחשב... יותר נכון אחותי..
אני הייתי בן 3 או 4 ואחותי קיבלה מחשב 586 אז שהיה המתקדם בדוק ואצלנו ביישוב לאף אחד לא היה מחשב... אחותי לא סבלה אותו ולא עשתה איתו כלום ואני כל היום הייתי עושה בו ניסויים והייתי מתעסק איתו... ומאז יש לי את החיבה הגדולה למחשבים ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אממממ
יש לי אחד שעד היום אני זוכר.. בימי שישי היינו נוסעים לסבא וסבתא שלי (באשדוד..הדירה הישנה שלה) היינו נשארים אצלהם כל הזמן לסוף שבוע ביחד עם המשפחה שלנו (משפחה ענקית...) בכל אופן, שהייתי ילד קטן (3-4), הבני דודים הגדולים שלי והדודים שלי היו מרימים אותי על הידיים ומתחילים לזרוק אותי למעלה ולתפוס אותי, לא פעם ולא פעמיים הייתי דופק את הראש בתקרה.. LOL ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
שהייתי בן 7\8 היה לי שכן בשם מטי, הוא ידע לרכוב על אופניים בלי גלגלי עזר - אני לא :/
הוא לקח אותי לסביבוב בגן ציבורי כך שאני מאחורה והוא מרכיב אותי. אחר כך התלהבתי וביקשתי ממנו...לקחתי סיבוב..הכל היה טוב...עד ש... הגעתי לסיבוב ממש חד בגן ציבורי..ונפלתי ![]() שברתי 2 שיניים וכל השפה שלי התנפחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
נוסטלגיה זה שלמדתי בבית ספר לאומניות ועשיתי להם בעיות והעיפו אותי
![]() עכשיו אני מזה מצטער... כיתה א-ב
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
שהיתי בן 9 הלכתי עם אבא שלי לבית של יוסי בניון
![]() אכלנו אצלו .. שיחקתי קצת .. טיילנו בחיפה אחרי זה הוא הקפיץ אותי בהונדה שלו לאימון של חיפה ... אני עדיין זוכר את הכתובת של הבית ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
שהייתי בן 6
אז רציתי כולכך ללכת לדודה שלי, אז הקיצר היא הייתה אצלנו והיה לה אופניים, אז בדרך אלייה הכף רגל שלי ניכנסה בתוך הגלגל מאחורה (לא לבשתי נעליים חח.. היא הריכבה אותי) אני זוכר שעמדתי למות ![]() עשו לי תפרים או משהו, לא יכלתי ללכת איזה שבועיים .. היו מרימים אותי על הידים חח. ומאז יש לי פחד מזה ^^ |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
כשהייתי בן 3 לא ידעתי על קיומם של עוד קבוצות כדורגל חוץ ממכבי ת"א,
הקבוצה שאותה אבא שלי אהד! בגיל 4 התחלתי להבין ולעודד את מכבי חיפה לעד! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |