![]() |
# 1 |
אקס מנהל
|
אמ ובנה נהרגו בהתנגשות ג'יפים [כתבה]
תאונת דרכים מזעזעת בצפון תל-אביב: יבגניה וקסלר, בת 23, ובנה ארתור בן ה-5 נהרגו, ושלושה נוספים נפצעו אחר הצהריים בהתנגשות בין כמה כלי רכב בצפון העיר. ג'יפ, נהוג בידי עו"ד דורי קלגסבלד, שייצג בעבר את אריאל שרון בפרשת האי היווני, הגיח מאחור והתנגש במכוניתם של ההרוגים ובמכונית נוספת שעמדה ברמזור.
נועם בגינסקי ממשטרת התנועה סיפר ל-NRG מעריב על השתלשלות האירועים: "ג'יפ שנסע על דרך נמיר פגע קלות ברכב מסוג 'וולוו', כ-70 מטר לפני צומת איינשטיין. בהמשך, פגע בכלי רכב נוסף מסוג 'פיאט פונטו', שהתקדם לעבר הרמזור ובו נהגה הצעירה כשבנה ברכב. יבגניה וקסלר, בת ה-23 מבני-ברק, ובנה ארתור בן ה-6 נפטרו מאוחר יותר בבית החולים. כתוצאה מהמכה, פגעה ה'פיאט' במכונית נוספת מסוג 'מאזדה', שהתהפך ופגע בשלושה רכבים נוספים. נהג הג'יפ הוא עו"ד דורי קלגסבלד, שנחשב לעורך דין מוערך שייצג בין השאר את ראש הממשלה, אריאל שרון, בפרשת האי היווני. קלגסבלד נפצע קל והועבר לבית החולים שם נחקר. כשישוחרר צפוי עורך הדין להיחקר כחשוד בהריגה. בנו של ראש הממשלה, גלעד שרון, הגיע לבית החולים כדי לדרוש בשלום עו"ד קלגסבלד המקורב למשפחה. נהג ה"מאזדה" שנפצע גם הוא קל סיפר על הרגעים המצמררים. "עמדנו ברמזור, שמענו 'בום' חזק והבנו שהתנגשו בנו מאחור. מאז אני לא זוכר מה בדיוק היה". איציק מלול, פראמדיק שהגיע לזירת האירוע, סיפר כי ביצע בילד החייאה במשך רבע שעה. "זו היתה זירת תאונה קשה עם שלושה כלי רכב הפוכים ומעוכים"', הוסיף. רשף-משנה, רפי לוי, מצוותי הכיבוי וההצלה, אמר כי הכוחות התמקדו בהצלת הלכודה שהיתה באחת המכוניות. "הצעירה נהרגה עוד לפני שחילצנו אותה", אמר. "אבטחנו את המקום על מנת שלא תהיה בערה כתוצאה משפיכת דלקים ושמנים על הכביש". *נלקח מאתר NRG. חברים,התאונה התרחשה כקילומטר לכל היותר מהבית שלי.. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
חבל... נמאס כבר מהתאונות האלה!
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
שמעתי על זה, פשוט מזעזע :S
החופש הזה גרם תמותות רבות בא"י.
# 4 |
משתמש חדש
|
חבל מאוד, אנשים לא נזהרים על הכביש.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
מצער לשמוע גם אני אתמול שיצאתי עם חברים בכביש איילון באיזה 3-4 בלילה הייתה מונית הפוכה על הצד של הנוסע ליד הנהג וכל המונית מעוכה והפוכה תחשבו איך הלקוחה שהייתה שם יצאה כי ראינו אותה בוכה איזה פחד אנשים תלמדו לנסוע בלאטטטט
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|