![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
חתולה מדהימה לאימוץ
בעמותת אהב"ה - אנשים להצלת בעלי חיים, ממתינים לכם ברחבי הארץ למעלה מ-600 חתולים וכ-80 כלבים, שתאמצו אותם. ביניהם 200 חתולים וכלבים שהצילה עמותת אהב"ה מגוש קטיף ועדיין לא נמצא להם בית. בתמונה: פליס: חתולה מדהימה בחוכמתה, בעלת פרווה עשירה ורכה במיוחד (ועל כך שמה: פליס, כי פרוותה היא כמו בד פליס רך כצמר גפן). פליס היא כבת שנה, מעוקרת ומחוסנת, נמצאת כרגע באזור הרצליה. (לעמותת אהב"ה חתולים וכלבים בכל הארץ ובמיוחד באזור השרון, גוש דן, השפלה והצפון, חיפה, קריות, קריית טבעון והסביבה).
השתתפות חלקית בהוצאות חיסונים ועיקור, 280 שקלים לחתול/ה. לאמץ את פליס או לקבל תמונות של כלבים וחתולים נוספים אנא פנו למוקד המידע של עמותת אהב"ה: 036446888 או למייל: animalsavers@gmail.com עמותת אהב"ה זקוקה למתנדבים בכל הארץ וכן לתרומות של מזון ותרופות וכן לתרומת שמיכות, סדינים ומגבות. לפרטים 036446888, או במייל. תמונות החתולה פליס: http://loading.co.il/uploads/1285004404.jpg http://loading.co.il/uploads/1160370389.jpg |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
וואו
![]() אם הייתי יכול לאמץ, הייתי לוקח את כולם... רק חבל שיש לי אמא שקצת "פרמיטיבית" בעניין הזה... |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
וואי איזה חתול יפה..
אני הייתי מאמץ אך גם אמא שלי לא היית מסכימה לי |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
חחח .
בא לי לאמץ אחד. לצערי יש לי כבר 2 כלבים אז אין מקום בגינה. חח. lol |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
השאלה הגדולה - האם חתול היא חיה אמינה ?
מה הכוונה שלי ? האם היום אני באמת עוזר לאותו חתול ומאמץ אותו ומטפל בו יפה , מחר הוא יתקוף אותי ? אם היא חיה אמינה בכיף אאמץ אותו נראה אחלה חתול . |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
היא החיה הכי מפונקת שיש.. גם כמצילים אותם מהרחוב.. אחרי שמאמצים אותם ונותנים להם אוכל באופן קבוע ובית חם.. הם מתחילים להתייחס אלייך במן זלזול כזה.. כאילו הייעוד שלך זה לפנק אותם.. והם לא מחזירים יותר מדי אהבה.. תראו שככה זה כמעט כל החתולים.. אין מה לעשות זה האופי שלהם.. בקשר לתקיפה.. חתולים לא בקטע של תקיפה.. כל עוד אתה נותן להם מה שהם רוצים.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
וואלה בואו נפתח פורום ביקורת חתולים...וככה נוכל להחליט אם חתול הוא חיה אמינה והאם שווה לאמץ אותו =] נ.ב: חתולים נורא חמודים, הייתי מאמץ בשמחה אם לא הייתה התנגדות של שאר האנשים המתגוררים בבית שלי, לצערי יש התנגדות...בכל אופן בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
החתול חמוד מאוד ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
לא יכול לאמץ מספיק שלושה כלבים חמודים, נעימים, מתופחים טוב, בעלי אחסון מצוין, ובמצב טוב, לפרטים צרו קשר עם בעלי החברה חח סתם סתם :] מקווה שימצא בית חם.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|