![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
גוגל ואתרים סגורים בשבת
ב"ה
מישהו יודע איך אני יכול לסגור אתר בשבת ושיהיה לי את הנזק המינימאלי (או שום נזק ![]() בדירוגים בגוגל? הכוונה היא - מה צריך לעשות כדי שגוגל ידע שכרגע האתר בתחזוקה או משהו כזה ולא יפגע באינדקס? (זאת אומרת לא יכניס את דף התחזוקה בתור הINDEX.php) |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
העלו גם את העניין של ההפרש שעות בעולם ככה שהאתר יצטרך להיות סגור יותר מ12 השעות הללו. את המשך התשובה והפתרון אם יש אני ישאיר למנוסים וטובים ממני. דרך אגב לי את אתר הסרגל הכשר שעובד בשבת. עשיתי בדיקה ממש כמה דקות לפני שבת וכמה דקות לאחר השבת והיה מצחיק לראות שהיו מספר הורדות של הסרגל בשבת עצמה. בהצלחה יוני
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
למען האמת, אפשר לבדוק אם מדובר ב googlebot, ואם כן להציג לו את הדף הרגיל. אני לא בטוח עד כמה זה נחשב כחילול שבת של האתר, ועד כמה זה נחשב כפגיעה בתנאי השימוש של גוגל.
אבל לא הבנתי את הרעיון של סגירת אתר בשבת. אני חושב שאפילו אתרים של גורמים חרדים אינם סגורים בשבת... |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
היי רן,
זה תלוי בתדירות שגוגל מבקר באתר שלך, במידה והוא מבקר פעם ביום, אז הוא כן יסרוק את האתר שלך גם בשבת. אבל מה שכן, הוא גם ידע להחזיר למחרת, את האתר כפי שהיה ביום שישי. במידה ופעם בכמה ימים, אתה יכול פשוט לקוות שהוא לא יבקר באתר שלך, מכיוון שאין הרבה אפשרויות. אפשרות נוספת, ברגע שהאתר סגור, יש בעצם מן דף שגיאה, נכון? אז בדף הזה, תכניס תוכן שקשור לנושא, אולי גם קצת לינקים לאתרים שקשורים לנושא. אגב בני, האפשרות שאתה נתת היא בעצם לא ממש נכונה. מכיוון שכמו שרובנו יודעים, מה שגוגל רואה, גם אנחנו צריכים לראות.
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
![]() ושוב, לפי דעתי כל הרעיון של אי הפעלת אתר בשבת הוא מיותר. הרי מי שדתי לא גולש בשבת במילא, ואי הפעלת אתרי אינטרנט בשבת נשמע לי קצת כמו כפיה דתית. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() אני לא הייתי עושה את זה, מכיוון שאם אני יגיד לו היום לו להיכנס, אתה חושב שמחר הוא יבוא לנסות להיכנס שוב? גם לדעתי זה די מיותר, אבל אני בהחלט מכבד כל רצון שכזה ![]()
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יש אפשרות לעשות כאשר מנוע חיפוש נכנס לאתר לעשות עמוד אחד וכאשר משתמש רגיל נכנס לאתר לעשות עמוד אחר. (אני לא אפרט איך כי זה לא חוקי אבל חפשו תקרית של גוגל עם BMW הגרמנית) |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אמרתי שממש לא מומלץ לעשות את זה.. בדיוק כמו שקרה(כמו שאמרת) עם BMW.
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|