![]() |
# 1 |
חבר על
|
[סטייל הוסט] מערכת הזמנה משוכללת חדשה
שלום לכולם,
ברצוני להציג את מערכת ההזמנה החדשה שפותחה על ידי סטייל הוסט לאירוח אתרים אשר פותחת חשבונות באופן מיידי לאחר ההזמנה ושולחת את פרטי המזמין אלינו. אנחנו חוזרים אליו תוך 24 שעות וזאת בכדי לגבות את התשלום. קישור למערכת: http://www.style-host.net/order/ כמו כן יש לציין שחשבון שלא יישלם ייסגר. בתודה, סטייל הוסט. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
אכפת לכם אם אני ינסה את המערכת רק בשביל לראות איך היא עובדת ולאחר-מכן תמחקו את החשבון?
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום
|
נחמד מאוד ויפה מאוד אבל צריך לחשוב על זה שישנם ספאמרים שיפתחו מלא חשבונות ולא תוכלו לחזור לכולם ובין היתר אחד או שתיים ישארו פתוחים...
תעשו שבלתי אפשרי להרשם עם אותו מספר טלפון. יפה, בהצלחה.
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
אל תפתחו חשבונות סתם, רק אם אתם באמת רוצים להזמין, ב כמה דקות שעברו נפתחו לפחות חמישה חשבונות סתם. Last edited by Boris; 01-06-06 at 12:00.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
נתחיל לפתח שבוע הבא מנגנונים של הגנות וכל זה (שאני לא יספר עליהם פה כמובן :P כדי שלא ידעו איך לעקוף אותם) |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי
|
זה פשוט גן עדן לספאמרים,
קחו בחשבון שספאמר פשוט שרוצה לשלוח מיילים לרשימות תפוצה, אתם נותנים לו הכול על מגש של כסף. וזו רק אחת הדוגמאות שעולות לי בראש. אבל בכיף, שיהיה בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא חבל על השרת? הוא יטחן! ! !
שיהיה בהצלחה =] |
![]() |
![]() |
# 9 |
הקדוש ברוך ה' =]
|