![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
Webitem תרכוש 2 שמות מתחם (דומיינים) למתאימים ביותר
שלום לכם,
עסק אירוח האתרים Webitem ירכוש ל2 המתאימים ביותר שם מתחם (דומיין) בין לאומי . השמות מתחם המוצעים הם : ![]() ראה סעיף ב' (סוג שם המתחם) - "בינלאומי" בלבד ! הציגו לי סיבה מפורטת למה דווקא אתם צריכים לקבל את השם מתחם (דומיין) ובמידה ואראה לנכון, תקבלו . הסיבה תוצג בנושא הנ"ל בלבד !, מי שיפנה אליי בפרטי/תוכנות מסרים וכדומה יחסם . בהצלחה, אביעד . |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אני ועוד אחד עושים לזמר, אתר אינטרנט
ואנחנו צריכים דומין לשיקולך
# 9 |
חבר על
|
אשמח לקבל דומיין COM
אני כבר הרבה זמן בחיפושים אחרי דומיין מסוים. ניסיתי לתת עבודות גראפיות תמורת דומיינים לצערי לא מצאתי הרבה אנשים. אני ממש רוצה להעלות את הפורטפוליו ולהתקדם להראות מיקצועיות וכד'. אז בגלל זה אני זקוק לדומיין. תודה מראש. Last edited by ditale; 06-06-06 at 21:02.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חסום
|
אממ מה לפרט לא הבנתי בדיוק
אתר רדיו DLL קיים כבר עוד מעט שנה גל פעם עבר חיודש נוסף עיצובים תיכנותים עכשיו הפעם האחרונהש אני מעלה אותו עם תכינות מיקצועי בPHP עיצוב של מתן (SNOW) שרת רדיו שלך:P איכסון גם ממך יש באנר מלא סטיקרים לוגו לפורום 2 שדרנים שכבר לחוצים לפתיחה ואני מדפיס פליירים לקראת סוף הלימודים הרדיו תאריך הפתיחה המשוער זה ה19 ליונו או ה15 תלוי מתי יהיה הכל |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|