![]() |
# 1 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
המרת מסד MYSQL ל UTF-8 משבלי לפגוע בנתונים שבו
המרת מסד MYSQL ל UTF-8 משבלי לפגוע בנתונים שבו, הכיצד?
דרך אגב, אני עובד עם ASP. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
לא צריך להמיר את המסד,
אם מדובר בmysql 4.1.x אפשר פשוט לשנות את צורת החיבור למסד, חפש בגוגל על Set Names .. |
![]() |
![]() |
# 3 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
האמת?
אין לי מושג על איזו גירסה זה יושב:| אני יודע מיסד MYSQL. אני אנסה לבדוק איזו גירסה.. כי פעם שיניתי את צורת החיבור וזה לא הוציא טוב את הנתונים, זאת אומרת הוציא אותם כסימנים של היוניקוד האלו.. עריכה: גירסה- 4.1.15(כמו שאמרת), ועכשיו ראיתי שב PHPMYADMIN יש אפשרות לקבוע קידוד של החיבור, אז שם אני משנה ל UTF?(כמובן שגם באתר קודם כל אני משנה הכל) |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
גם אני נסתי פעם כל מיני טריקים ושטויות.
וזה לא הלך טוב. אני חושב שהקידוד של אותה רשומה נקבע ע"פ קידוד הדף ז"א אם הכנסת נתון בעיברית מדף שמקודד בעיברית = תוכל לשלוף את הנתון ולקרא אותו טוב רק בדף מקודד עיברית (וכך גם ההפך, מבלי קשר לסוג המסד ולקידוד שמוגדר לו בPHPMYADMIN). לדעתי השאלה המתבקשת במצב זה היא איך להמיר נתונים שנכתבו מדף מקודד עיברית לנתונים שנכתבו מדף מקודד UTF-8. אולי תוכל לעשות ניסוי ולכתוב לאותה טבלה 2 שורות נתונים שבאחד מהן תכניס את הנתון מדף מקודד עיברית ובשני תכניס מדף מקודד UTF-8 (ואולי תראה אז בסוג הקידוד של השדה\טבלה מהם ההבדלים).
פנוי לעבודה כמתכנת WEB - למידע נוסף: ליאור אמסלם. בניית אתרים באינטרנט - בלוג על בניית אתרים באינטרנט עם טיפים, מאמרים, מדריכי תכנות ועוד. משחקים אתר משחקים Last edited by satan; 09-06-06 at 12:01.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בפלט יוציא סימני שאלה. אני מעלה נתונים בלטינית לבסיס נתונים ועושה פלט עברי. פשוט מאוד.
![]() |
# 6 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
(והייתי בטוח שזה לא יפעל, אבל הייתי חייב לבדוק.) |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי
|
תקרא את המאמר הבא,
http://dev.mysql.com/doc/refman/4.1/...onnection.html בנוגע למה שרשמתי בהודעה הראשונה שלי. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|