![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
ביקורת מצויינת על Magic-serv חברה שעתידה להפתח בקרוב
שלום לכולם!
היום קיבלתי חסות מהחברה Magic-serv.net אפילו עוד לפני שהאתר החזותי שלהם לא נפתח, שירות מצוין , יציבות , פשוט נהדר. בימים הקרובים החברה עתידה להפתח , ממליץ לכם לרכוש אכסון שם. ![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אי אפשר לתת ביקורת שאתה בחסות לפני דעתי....
|
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
אפשר לתת , די לשלול תמיד !!
אי אפשר לתת ביקורת רעה , ביקורת טובה אפשר לתת . בהצלחה . |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי
|
וואו,
קיבלת חסות היום (מה שאומר שהמקסימום של המקסימום אתה "לקוח" שלהם 14 שעות ו-13 דקות), וכבר הספקת להסיק שהשרת יציב ואיכותי? אני לא אנעל כי "לפי הספר" אתה לא עובר על שום חוק, אבל זה נראה יותר מ"חשוד" (לפי נוסחאת ה"אני אתן לך חסות, אתה תפרסם עלי ביקורת טובה"). סליחה, עלוב. |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
דניאל הוא עובר על כמה חוקים.
א) הוא לקוח חסות. ב) הוא לא לקוח מספיק זמן בשביל לתת ביקורת כזאת רצינית. שאחד ממנהלי הפורום ידאג לנושא הזה.
חבר מתקדם
|
מצטער אם עברתי על החוקים , וזה ממש לא קשור לחסות , אני מכיר את בעלי החברה אישית והוא סיפק לי שירות בלתי יאמן.
אני לא מבין למה כל דבר כאן שקצת חורג ממה שאתם חושבים זה עבירה על החוק. לגבי הביקורת שלי על השרת , צודקים אני לא לקוח מספיק זמן, חבל שאני לא יכול לערוך את ההודעה שלי, אך לגבי השירות אין בכלל מה לדבר, לא הייתם מגיבים ככה לחסות ללא תנאי ? תנעלו ותעזבו אותי. Last edited by BBman; 20-06-06 at 14:44.. |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
וזה ממש לא קשור לחסות , אני מכיר את בעלי החברה אישית והוא סיפק לי שירות בלתי יאמן.
עוד יותר חשודה הביקורת. עמרי שלו, Wise-Serv.Net. |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
סהכ היום קיבלת אחרי שבוע לפחות תיתן ביקורת
|
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
טוב הבנתי !