![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
בעיה קצת מוזרה כשאני משתמש בכתובת שמורכבת מ3 GETים....אחד מהם לא מתפקד
שלום...
יש לי נגיד את הכתובת: ?act=panel&do=edit&id=45 עכשיו....PANEL מתפקד, EDIT, מתפקד....אבל הID לא....כאילו יש לי בדיקה אם הזינו ID בכתובת וזה מחזיר לי FALSE....למה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
תן תקוד...
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
תעשה print_r ל קוד:
$_GET
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() הנה הקוד של זה: PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
תיצור דף חדש ותכתוב בו
print_r($_GET) ואז תבדוק אם הבעיה עדיין קיימת...אם כן, זה משהו במערכת שלך |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
עשיתי בתוך קובץ חדש PRINT_R וזה החזיר לי את זה:
Array ( [act] => panel [do] => edit [id] => 45 ) אבל כשהרצתי בפונקציה זה לא החזיר כלום ![]() עריכה: דרך עגב....הנה העמוד INDEX.... PHP קוד:
Last edited by -VladK-; 26-07-06 at 18:17.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
שאלת אם אנחנו מכירים דרכים לנטרל GET.
אולי ניטרלת את זה? |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אמממ אל תשכח שאתה משתמש כאן בפונקציה
אולי עדיף במקום להשתמש במשתנים גלובאליים תשלח לפונקציה את מערך ה$_GET: קוד:
$pan->editp($_GET); קוד:
function editp($getArr) { if(isset($_COOKIE['membersU'])) { if(isset($getArr['id'])) { if(is_int($getArr['id'])) { $id = $getArr['id']; skin::shead("עריכת תמונה"); $Uid = $_COOKIE['membersU']; if(isset($_POST['submit'])) { extract($_POST); $purl = mysql_real_escape_string($purl); $purl = htmlspecialchars($purl); $fParts = explode(".", $purl); $ext = $fParts[count($fParts)-1]; $ext = strtolower($ext); if(($ext == "gif") or ($ext == "jpg") or ($ext == "jpeg") or ($ext == "png")) { $insert = mysql_query("UPDATE `banners` SET `url` = '$purl' WHERE `id` ='$id'") or die(mysql_error()); echo 'התמונה התעדכנה בהצלחה!<br /><input type="button" value="סגור חלון" name="close" onclick="window.top.close(); opener.location.reload();" />'; } else { echo 'אנו מאפשרים שימוש רק בפורמטים: gif, jpeg, png'; } } else { $ser = mysql_query("SELECT * FROM `banners` WHERE `id`='$id'") or die(mysql_error()); $sar = mysql_fetch_assoc($ser); echo '<form action="'.$_SERVER['REQUEST_URI'].'" method="post"> כתובת התמונה שלך: <input type="text" name="purl" value="'.$sar['url'].'" size="30" /> <br /><br /> <input type="submit" value="עדכן" name="submit" /> | <input type="button" value="סגור חלון" name="close" onclick="window.top.close(); opener.location.reload();" /> </form>'; } skin::sbot(); } } } else { echo 'עליך להיות רשום על מנת לתוכל לערוך תמונות!'; } } ואני רואה השתמשת בשיטה שלי לקבלת סיומת :P
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
Array ( [act] => panel [do] => edit [id] => 40 ) אך הוא לא מציג את השאר... זה איכשהוא קשור ל2 בדיקות האלא: PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אחרי השורה:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |