|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש אחסון למערכת קטנה של ASP למשך שנה
בשביל מערכת קטנה שלא עוברת את ה 20 מגה (בהגזמה ענקית) ולא עוברת את ה 100 מגה תעבור חודשית (שוב, בהגזמה)
מעוניין במשהו ברמה ולא חינמי. זה לצורך "אתגר" שאחד מחברי הפורום שלי בנה בשביל הפורום. אם יש חברת אחסון שיכולה לספק לי שרות צנוע כזה אשמח להיות לקוח שלה. כמובן שאני לא אשלם על דבר כזה כסף סכומים ענקים יחסית כמו שראיתי בחבילות הקטנות ביותר באתרים השונים (לדוגמה ב PSD עולה 75 על 150 מגה ו 10 גיגה תעבורה - דבר שאני לא צריך בכלל) |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
חבילות אחסון בחברת Winner Serv
כל חבילות האחסון הם על גבי שרת ווינדוס 2003 כולל פאנל ניהול PLESK תמיכה מלאה ב ASP/ASP.NET 1/ASP.NET 2/PHP/MYSQL/Shared SSL/ASPupload/ASPjpeg/ASPemail/ W3jmail professional/XUpload/JUpload/ASPencrypt/ASPpdf/ASPgrid יחד עם האחסון מקבלים מערכת סטטיסטיקה אשר נותנת מידע על הכניסות לאתר שלכם. אנחנו מספקים שני מערכות סטטיסטיקה כאשר ללקוח יש אפשרות לבחור אחת מהשניים. השם של המערכות הם : AWStats או Webalizer השרתים שלנו נמצאים בחוות השרתים של חברת NETVISION בישראל ניתן לשלם באמצעות כרטיס אשראי ישראכרט או אמריקן אקספרס או מאסטרקרד או ויזה או דיינרס / הפקדה לחשבון בנק / משלוח צק בדואר / שירות "מזומן בזמן" של רשות הדואר אין תוספת ריבית כלשהי למשלמים בכרטיס אשראי חבילת MINI חבילה לאתרים קטנים במיוחד שרוצים מינימום מחיר ומקסימום תועלת אחסון על גבי שרת ווינדוס 2003 כולל פאנל ניהול 10 MB אחסון 1 GB תעבורת נתונים חודשית דומיין בינלאומי מתנה ללא תשלום נוסף ! אחת מהסיומות הבאות: COM/NET/US/ORG/BIZ/INFO 250 שקל לשנה כולל מע"מ (מחיר תחרותי בהחלט !!!) בעצם מדובר על 20.84 שקל לחודש כולל דומיין בינלאומי התשלום הוא לשנה מראש בלבד הצעת מחיר + טופס הזמנה + חוזה התקשרות http://www.wserv.co.il/offers/mini.pdf להזמנות , הכנסו עוד היום לאתר בכתובת: www.wserv.co.il 086443913 |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
חברת סייטים פתרונות טכנולוגיים בע"מ תשמח לארח אותך על שרתיה. לצערי, חבילת האיחסון הקטנה ביותר שלנו היא עדיין גדולה בהרבה ממה שאתה צריך, אך היא נמכרת במחיר שווה לכל נפש - 64.95$ לשנה (בסביבות 280 ש"ח) כולל מע"מ. את מאפייני החבילה תוכל לקרוא כאן. במידה וישנן שאלות נוספות, נשמח לענות עליהן. נשמח לראותך בין חוג לקוחותינו. המשך יום נעים |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|