![]() |
# 1 |
אחראי פורום תחזוק שרתים
דירוג מסחר: (0)
|
מציע את עצמי כמקודד/מתכנת/מתחזק שרתים
שלום,
אני מציע את עצמי בתור מתכנת PHP/ASP יש לי 6 שנים של ניסיון בתכנות 4 שנים של ניסיון מוכח של עבודה מול חברות גדולות. בנוסף אני מומחה להתקנה, ניהול ותחזוק שרתים, ווינדוס ולינוקס. בקרוב אני מוציא את הMCSE וRHSE שלי. כרגע אני יותר מחפש צבירת ניסיון בארץ, לכן אני מוכן לקבל כל מני תמורות. קו"ח מצורפים. ניתן ליצור קשר במייל, ה"פ או ICQ. שבוע טוב לכולם ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום תחזוק שרתים
|
לא יצא לי לעבוד בשביל לקוחות בשנה האחרונה בגלל הצבא,
אבל עכשיו עברתי תפקיד ויש לי הרבה יותר זמן לחזור לעבוד. בשנה הזאתי הפרוייקטים שהרמתי דיי נסגרו לצערי. יש כרגע את האתר הצנוע שלי, www.omerc.net |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום תחזוק שרתים
|
נכון מאד
Israeli Fraggers כבוד :P למי שלא מכיר, ILF הייתה קהילת הגיימינג מהגדולות בארץ בזמנה. לא בניתי אותה מאפס אבל כן שיפרתי אותה לחלוטין. אחרי זה בניתי את הגרסא הראשונה של GameFreak שלאחר מכן הפכה ל3dv שהיום נקראת Gamer.Pro לILF הוספתי אפשריות ניהול עצמי, מה שאומר שהאתר ניהל את עצמו. רוב האנשים לא ראו את זה בפעולה, אבל האתר היה מיועד להיות ליגה עצמאית. כשאני אומר עצמאית הכוונה זה כשיש משחק בין שתי קבוצות, המערכת מרימה שרת משחק לבד ומודיעה לכל השחקנים באימייל ICQ/MSN וSMS סופרת את הניקוד במהלך המשחק, ובסוף מקבלת אישור משתי הקבוצות אם שתי הקבוצות מאשרות את זה אז המשחק נכנס לטבלה, ואם לא, רק אז נכנס אחד המנהלים ושופט את המשחק. מערכת מאד מאד יפה ומתקדמת לזמנה (לפני יותר משנתיים אם אני לא טועה) בקיצור, אחת הגאוות הקטנות שלי ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
דבר איתי במסנג'ר:
dardy_nir10@walla.co.il
# 7 | |
אחראי פורום תחזוק שרתים
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
ערב טוב,
אשמח אם תשלח לי הצעת מחיר באימייל לתחזוק שרת בודד כרגע בעתיד להמשיך לעוד מספר שרתים. תחזוק מקצועי שהשרת לא ייקרוס כל 5 דקות... זה שרת שצריך להחזיק את הלקוחות כמו שצריך. **עריכה** שכחתי לציין- הצעת מחיר אחת לתחזוק ווינדוס ואחת לתחזוק לינוקס. **סוף עריכה** ואשמח אם תיצור איתי קשר באחת מתוכנות המסרים או טלפוני מחר מהשעה 13:00 אני פנויי. email: info@intersites.co.il phone: 0505232749 שבוע טוב. בברכה, מאור. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|