![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש דיל טוב לריסלייר איחסון+ ריסלייר רדיו
טוב אז הציעו לי כמה הצעות ורציתי לדעת האם יש פה אנשים שיכולים להציע לי הצעה יותר טובה למחיר של ריסלייר איחסון+ ריסלייר רדיו.
ריסלייר איחסון שיהיה 2gb ומעלה וריסלייר רדיו 500 מאזינים ומעלה. עד מחיר 100 ש"ח. אם אפשר פחות זה יהיה טוב. מי שיצליח לשכנע אותי לקנות ממנו אוכל לבצע איתו גם עסקים על דומיינים ועיצובים לאתרים. פתוח להצעות בהקדם. תודה! |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
צור קשר
![]() על העסק: *עסק חוקי, רשום בחוק ומספק קבלות. *העסק ברשת מעל ל11 חודשים. *העסק בעל כמה שרתים ייעודיים בחוות השרתים של 012 בפתח תקווה. *לעסק קו בזק!! 03-9501134. *תמיכה במערכת AWSTATS אשר ממחישה כניסות לאתר, תעבורה ועוד פרטים לגבי רוחב הפס שהאתר לוקח, זאת בשבילך ובשביל אתריך וכן על מנת לבדוק אם הפאנל DA לא משקר. *תמיכה: אני שמח להגיד כי אנחנו העסק היחידי אשר השיק מערכת לתמיכה בסרטים! צוות העסק צילמו סרטים לשימוש בפאנל בכל רמותיו בעברית/אנגלית. כמו כן במידה והינך מעוניינת בתמיכה אישית - תומכינו יעבדו איתך אחד על אחד. בענייני פורומים, תומכינו הם הכי טובים שיש!. ניהלו בibheb ניהלו ויכולים לנהל בildev - קהילת המודים הכי גדולה בארץ. מקורבים לצוות המפתחים הראשי של phpnuke. אנחנו בעסק מתחייבים ל99% אפטיים! אך, אנחנו גם מקיימים! במידה ואחוזי האפטיים (זמינות שרת) ירדו מ99% להם אנחנו מתחייבים את תזכי בפיצוי בימים נוספים לחשבונך. יצירת קשר: איסיקיו - 170-925-340 מסנג'ר - admin@freshserv.net אימייל - admin@freshserv.net פלאפון (זמין כמעט כל היום) 0509240124. טלפון קווי, בזק (זמין כל יום בין 14:00 עד 22:00) 03-9501134. תודה, המשך יום נעים ושבוע טוב.
# 4 |
הוסטסניון
|
צור קשר בICQ או במייל: information@wisetp.info
אתר העסק: wisetp.co.il האתר נמצא בשיפוצים עשינו הפסקה של חודש לאחר פעילות של שנה וחצי ואני מחזיר הכל תוך יומיים שלושה. Last edited by MaorD; 02-09-06 at 14:24.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|