![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מישהו שיעשה לי סקין לפורום +לאבטח ו..
--------------------------------------------------------------------------------
דרוש מישהו שיעשה לי סקין לפורום כולל לוגו וכפתורים .. ושיתקין לי 2 מודים וגם יאבטח אותם שהיו מאובטחים במידה וזה בילתי אפשרי אני רוצה שמישהו יאבטח לי תפורום ויסדר לי סידור cs יפה תשאירו בפרטים + מחיר אני יפנה אליכם תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
על איזה מודים מדובר?
בכל מקרה, עיצוב לפורום כולל הכל במחיר של 150 ש"ח. במידה ותרכוש את העיצוב, אני מוכן לאבטח לך את הפורום בחינם. פרטים נוספים ויצירת קשר, בחתימה. יום טוב.
# 3 |
t tc tcp tcp/ip
|
חזרתי בי מדבריי.
מנהלים , אם זה לא ראוי להשאיר הודעה ערוכה כך , אנא מיחקו את הודעה הנ"ל. תודה , המשך יום טוב.
אנחנו נוטים לשכוח שההבדל היחידי בין אדם פחדן לאמיץ, הוא שהפחדן יחשוב פעמיים לפני שהוא קופץ לכלוב עם אריה, האמיץ לא יודע מה זה אריה, הוא רק חושב שהוא יודע. Last edited by Arie; 18-09-06 at 20:28.. |
![]() |
![]() |
# 5 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
![]() |
# 7 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
עם יש לך אולי עבודות קודמות ?? אני רוצה גם תיכנות לעיצוב למי שלא הבין |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ואני "מלביש" לך את העיצוב על הפורום והכל. אני מוכן לרדת ל-120 ש"ח. מחיר אחרון. וכרגע אין לי עבודות של פורום.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|