![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
מערכת העלאת קבצים+עיצוב לאתר העלאת קבצים
אוקי שלום,
יש לי עיצוב לאתר העלאת קבצים ובניתי גם מערכת.. כיום אין לי שימוש בזה אז אני מוכר את שניהם העיצוב: ![]() והמערכת: http://www.php-il.org/up/upload.html -המערכת חוסמת קבצים ומאפשרת רק סוגי תמונות (בטוח הקובץ יש הוראות) -המערכת חוסמת גדלים שונים לפי מה שאתם תירשום -אם הקובץ קיים במערכת אתם יכולים לבחור או שזה יחליף בין הקבצים או שזה ירשום בבקשה שנה שם הוא משהו בסיגנון כל זה במחיר של: 200 ש"ח (גמיש) אפשר גם תמורת דומין\דומינים מי שמעונין שירשום פה ויצור קשר באחת מהדרכים שבחתימה Last edited by AmosPeled.com; 21-10-06 at 12:23.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
Rar.co.il
|
המערכת העלאת קבצים לא טובה לשימוש בשירותים אונליין, שם הקובץ המקורי לא מתחלף וזה בעצם הופך את המערכת לפרימיטיבית מאוד.
בכל מקרה, כבר פירסמת את העיצוב למכירה, העברתי, עכשיו כעסקת חבילה? דרך יפה לעקוף את החוקים ולפרסם אותו דבר שוב.
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אז תקרא לפני שאתה מגיב תודה. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |||
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
![]() |
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
השם לא משתנה אוטמתי למרות שזה ענין שאפשר לסגור אם הלקוח עשיתי שהמשתמש יכול לבחור דרך לוח הקובץ אם הוא רוצה שהקבצים יתחלפו הכוונה אם הועלה קובץ בשם 1234 והעלו עוד פעם אז זה יחליף.. תודה על הצעה לשיפור אני יוסיף את זה כרגע תוקן הבעיה אם הלינק עכשיו זה נותן לינק לקובץ |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|