![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תיהיה לכסם סדנת אלכוהל ובטיחות בדרכים?:S
נכנסו חזק בקטע הזה
היום הייתה סדנת אלכוהל דיי מטומטמת והוסיפו לנו שעה ![]() אם המורה לתנך חח היא עם השעון הכיס שלה באלכוהל זיבלה לנו את השכל 3 שעות והלכה אני לא כאילו שותה כל יום אבל אם נוסעים לאן שהו וזה... ומה שהעבירה לא תגרום לי בגרוש לשתות פחות (מי שיגיד שבגלל שאני רוסיאני שותה אני שולח דווח ![]() והסדנה לבטיחות בדרכים לא התחילה אבל זה מטומטם ![]() ![]() אני לא סובל לבד גם לכם יש את זה נכון? אמרו זה לפי משרד החינות או משהו כזה |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
המצב בארץ קטסטרופה בכבישים מבחינת אלכוהול...גם לי הייתה סדנה, כן, היא מעצבנת, אבל חס וחלילה לא מטומטמת.. לא יודע אם אני מחדש לך או לא, אבל יש לנו יותר הרוגים מתאונות דרכים מאשר כל מלחמות ישראל ביחד, תחשוב שבאזור ה20-30% מזה זה בגלל נהיגה עם השפעת אלכוהול. כבר מזמן צריך להוציא חוק שמי שנוהג שיכור וחס וחלילה הורג מישהו על הכביש, צריך להואשם ברצח ולא בהריגה. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אז אני יגיד לך היא לא השפיע עלי ואל אף אחד מהכתה שנה שעברה הייתה גם סדנה כזאת כאילו שלימדנו כמה תלמידים אני היתי שם ללמד אחרים זאת הייתה דיי טובה וזאת שהייתה היום ממש ממש אבל סתם דיברתה יותר על קוקאין ועל אלימות מאשר על אלכוהל והדרך הכי טובה לעצור את זה? היה פעם היסתובב אתר כזה שמראים איך בנאדם נכנס במישהי שהיה שיכור ומראים תמונות שלה זה ישפיע על כלום צריך להראות לאנשים שיבינו לא להגיד:\ |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
בן כמה אתה?
בכל מקרה, לפחות קיבלת קצת וודקה? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
לנו כל השנה הוסיפו שעה אחת של זהירות בדרכים ואני בכיתה י' !
ואם זה לא מספיק המורה יושבת על משהו כדורים נראה לי ! למה שיעור אחד היא הראת לנו תאונה שנגרמה על ידי נהג שהיה בשפעת אכוהול והיא שאלה מה הלקח , ילדה אחת ענתה "שאזור לשתות אכוהול" , מה המורה עשתה? צעקה אליה ת'נשמה ושלחה אותה לחדר המנהלת הראשית (לא של התיכון , של כל בית הספר !). |
![]() |
![]() |
# 6 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
זה לא רצח - זו הריגה ברשלנות... |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
לנו לא הוסיפו שעה כזאת..(מלמדים אותנו בדרך אחרת..)
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|