![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
מבקש הסבר שליפת נתונים מ databace
יצרתי 2 טבלאות
id ן tset ועשיתי שיהיה אפשר להעביר טקסט אל הטבלה test וזה הצליח עכשיו מה אני צריך לעזות אם רני רוצה שבדף אחר כל המילים שכתבתי בכל הפעמים שהכנסתי את הנתונים יהיו מוצגים בדף אחר?? אנ יודע שיש לזה מדריכים אבל ממש לא הבנתי אותם עריכה: יש התקדמות הצלחתי להציג את ה id האחרון חחח עכשיו אני רוצה לדעת איך להציג את ה test האחרון את ה id האחרון הצגתי ככה PHP קוד:
Last edited by scarface; 30-12-06 at 12:48.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה צריך להשתמש בלולאה while ולשלוף את כולם מהדאטה בייס.. מהקוד שהראת אתה בכיוון הנכון רק שאת ה mysql_fetch_array() אתה שם בלולאה while בתוך משתנה וכמובן מוריד את ה LIMIT 1 אם אתה רוצה שזה יציג את כולם.
טוב ראיתי כמה אנשים נותנים פה בפורום קודים מוכנים אז אני אעזור לך: PHP קוד:
PHP קוד:
![]()
Last edited by Hanan; 30-12-06 at 13:37.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
אחי תודה רבה באמת זה עזר לי מאוד אבל זה מראה לי את כל ה id
ואני רוצה שזה יראה לי את כל מה שיש בטבלא test וזה לא עובד לי שיט חח ידעתי שיש איזושהיא בעיה זה לא מראה לי את ה test זה מראה לי 14 - 13 - 12 - 11 - 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
תבדוק את השאליתה של ההכנסת נתונים שלך ובו זמנית תבדוק בדאטה בייס בטבלה שאכן יש ערך ב test.
ושוב אני אגיד לך מה שאמרתי לך באייסיקיו, אתה ניגש לעבודה עם דאטה בייס כשאין לך רקע בסיסי ב HTML ו PHP... חבל.. ראיתי את ההודעות הקודמות שלך, אתה בערך רושם בעיה על כל דבר שני שאתה מנסה וככה לא תתקדם אם אין לך את הבסיס.. בנה את הבסיס ואז תנסה להגיע הלאה. בהצלחה.
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
חח אחי זה לא נכון יש לי את כל הידע שצריך ב php ן html אבל אף פעם מקודם לא עבדתי אם מסד נתונים ובגלל זה לא הצליחתי אבל עכשיו הצלחתי וכל הזמן הזה הבעיה שלי היתה ששחכתי ב html לסגור את המרכאות אחרי השם name="test> חחח...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|