![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
כמה שאלות על מחשבים ניידים
יש לי כמה שאלות על מחשבים ניידים..
קודם כל,אתם ממליצים על מחשב נייד או לא? דבר שני,מחשבים ניידים הם מחשבים חזקים כמו מחשבים רגילים? אני יוכל להריץ על המחשב נייד משחקים עם גרפיקה טובה מאוד ומשחקים חזקים וחדשים בלי בעיות? מה היתרונות ומה החסרונות במחשב נייד? כל הקטע של האינטרנט במחשב נייד,אני צריך הסברים על זה,איך זה פועל וכו'..? תודה לעוזרים
# 2 |
מנהל ראשי בדימוס
|
נתחיל בזה שאם אנחנו ממליצים לך... ראשית לאיזה צרכים אתה צריך את המחשב? אתה צריך ניידות?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
לפטופים לא בדיוק יכולים להגיע לרמת החומרה של דסקטופים מסיבות ברורות (מקום, מתח וכו').
יש לפטופים בעלי חומרה מספקת לשחק משחקים מהמתקדמים ביותר, הבעיה היא שהם עולים פי 10 יותר מדסקטופ מקביל. |
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עמעמעמעמ
יש לי מחשב ב5 אלף מחשב נחמד HP Compaq nx6110 :| מריץ 1.6 עם 60 FPS דיי נחמד והאינטרנט יש אפשרות רגיל ויש אפשרות. אלחוטי =] שזה קונים ראוטר אלחוטי ואז בלי כבלים יש לך אינטרנט |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
לי יש שלוש ניידים ואחד שולחני...
עד כמה שהניידים נוחים והמפרט שלהם חזק.. אני יותר אוהב למשחקים ועריכה וכדומה את המחשב השולחני... אני עובד עם אינטרנט אלחוטי ואם אתה כבר קונה נייד תיקנה hp יש לי אחד והוא קולט הכי חזק מכולם....
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
99% מההודעה שלך אינם מובנים, אבל נזרום איתך.
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
מחשב בינוני ( מחשב נייד ) מתחיל ממחיר של 5000 שקל עם חומרה בסיסית ביותר.
אני לא יודע כמה זה יעזור לך ... אם השאיפה שלך זה לשחק במחשב, תקנה מחשב שולחני רגיל ותגמור עיניין זה לא שאתה באמת צריך מחשב נייד. מחשבים ניידים הם בד"כ הרבה יותר חלשים והרבה יותר עדינים, וגם התיקונים שלהם בד"כ הם לא כל כך זולים. תקנה מחשב נייד רק אם אתה ממש צריך, לא צריך אל תקנה... |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה הכל תלוי מה הצרכים שלך, ואיך אתה מתייחס למחשב.
אין לי כוח להתחיל לפרט אבל בעיקרון מחשב נייד עם אחריות וכשמתייחסים אליו יפה הוא נוח מאוד. יבגני |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|