![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
איחסון בחו"ל-מה אתם אומרים?
מישהו פה פעם ניסה להתאחסן בחו"ל
כמו שהבנתי וראיתי שם יש הרבה יותר רצינות המחירים יותר זולים בהרבה והנפח הרבה יותר גדול מישהו פעם ניסה להאחסן על שרתים בחו"ל? אפשר קישור לאיזה אתר רציני וזול?(ראיתי 10 גיגה נפח ב2 דולר לחודש) עדיפות לאתר שאפשר לשלם גם דרך paypal והאם יהיה בעיות מהירות בשרת בגלל שהשרת שלהם בחו"ל ואני בארץ..? (כאן זה המקום שהכי התאים לנושא הזה) |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אם יתחילו להגיד לך שלא כדאי כי זה איטי והכל, אז לפי דעתי זה לא נכון. תכנס אתה לאתרים בחו"ל ותראה שכמעט אין הבדל במהירות, אז אם זה שיקול אצלך, שתדע שאין כמעט הבדל. או שאני טועה?
# 3 |
הוסטסניון
|
נראה לי שאתה צודק כי הרי הפס הרבה יותר רחב בחו"ל
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
הFTP יהיה איטי.
אבל זה תלוי איחסון בגרמניה יהיה טוב בישבילך |
![]() |
![]() |
# 5 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
רק חבל שזה לא קשור לפס בחו'ל..אלא אם כן אתה פונה לקהל יעד בחו'ל...זה קשור לרוחב פס כאן כי זה מגיע מחו'ל במהירות מטורפת לחוות תקשורת כאן.
בכל זאת, יש תמיד הבדל...לא תמיד נראה לעין אבל יש ... (מאיות השניה ..ולפעמים..הרבה הרבה יותר) כי בסופו של דבר....המרחק כן משפיע...וכמו שכתבתי..לפעמים רואים לפעמים לא (כי זה גם תלוי גם בשרת של מי שאתה מתאחסן, כמו בארץ). אממ..מה שכן, תמיכה...הייתי מעדיף להתאחסן אצל מישהו..שאני יוכל להתקשר ב3 בלילה לפלאפון שלו להגיד שיש בעיות..מאשר לשלוח מייל לאיזה חברה בחו'ל...או להתקשר לחו'ל. תעשה את הבחירה שלך....יש הרי סיבה שיש חברות אחסון בארץ. |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
זה גם נכון אבל הבדלי המחירים ממש עצומים
ואני לא מדבר על חברה מתחילה אני מדבר על חברה רציני וותיקה -פשוט הפרשים מטורפים נגיד אני בראש של להקים משחק דפדפן ואני צריך הרבה תעבורה בארץ אני פושט רגל מבחינת איחסון בחו"ל הרבה יותר זול וגם כל הקטע של פס רוחב אם אני מאחסן בארץ אנשים בחול האתר יעבוד להם לאט יחסית-הקהל הוא גם בארץ וגם בחו"ל בכל מקרה למי שיש קישור לאתר של חברה רציני ומהירה וזולה שיביא בבקשה |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אתם יודעים שכמה פעמים ניתקלתי בזה שחברות בחו"ל ( ארצות הברית וכו' ) אשר מקבילות את הקו שלה לארצות אשר מחוץ להם?
כך שנגיד אם מביאים לכם 10 אלף ג'יגה תעבורה זה לא אומר שתוכלו לעשו תשימוש בכל כי החברות מגבילות וישנהם חברות המאפשרות 1000 גולשים ביום וזהו. |
![]() |
![]() |
# 8 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
אתם צריכים לראות את האותיות הקטנות שבאיחסונים בחו"ל לפעים יש הרבה נפח אבל מקום רק לדומיין אחד או אימייל אחד...
חוץ מזה שמבחינת התמיכה היא תמיכה באימיילים לרוב או תוכנה כלשהי לשיחה LIVE לדעתי זו אמורה להיות השיטה גם בארץ. אני בכל זאת מתאחסן בארץ אפילו שזה עולה יותר, יותר קל לי לשלם יותר קל לדבר ומבחינת מהירות אין הרבה הבדל. אבל אני מעלה אתרים יחסית קטנים בלי הרבה מסד ושדורש הרבה תעבורה אני מניח שאם היה לי אתר שדורש כמות עצומה של משאבים הייתי מאחסן בחו"ל כי המחירים שם יותר טובים מהארץ. |
![]() |
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי בדימוס
|
זה ברור שיש עדיפות לשרתים בארץ...
אך אם אחת משתי הסיבות האלה קיימות עדיף בחו"ל: 1. תקציב - אתה צריך שרת ייעודי אבל אין לך תקציב אליו בארץ, תשכיר בחו"ל. 2. קהל היעד שלך הוא בחו"ל. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
לא שווה!
התאחסנתי בכמה חברותף בין המובילות בתחום, אם תרצה למשל להעלות פורום, זה ייקח לך הרבה הרבה מאוד זמן, מכל הלקחים שלמדתי האיחסון הכי קרוב אליך הוא הכי טוב. גם בישראל יש חברות רציניות מאוד אגב, חוץ מהמחיר אני לא רואה עוד הבדלים בין ישראל לחו''ל. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|