![]() |
# 1 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
שאלה בנוגע להגדרות הפורום..
נכון תמיד יש אפשרויות של קבוצות..
.איך אני פותח קבוצה ?
![]() |
# 3 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט:
לכל יוזר בפרופיל יש: קבוצות מנויים SlipY אינו חבר באף קבוצה ציבורית גלויה רציתי לדעת איך פותחים קבוצה ..
![]() |
![]() |
# 5 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט:
ישבתי שעה על הפאנל של הפורום ולא מצאתי איפה פותחים.. כנראה שזה אופציה למנהלים..
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
הנה מה שמצאתי משיטוט בפורומים של vbulletin
Public groups are secondary groups that users can request to join. Secondary groups can grant forum permissions. See this thread. Users can request to join a public group in their: User CP -> Group Memberships If there are no leaders for that group, then the request will be honored immediately. You can add group leaders in your: Admin CP -> Usergroups -> Usergroup Manager -> Add Usergroup Leader (in the menu for public groups) Usergroup leaders can approve join requests in their: User CP -> Group Memberships לאשכול במערכת הפורומים היכנסו http://www.vbulletin.com/forum/showt...=public+groups אתם לא זקוקים לתירגום נכון? במידה כן תוספת של חמישה שקלים מכל אחד ![]() Last edited by Jarhead; 29-10-05 at 17:53.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אוקיי בררתי עוד קצת ואני חושב שאתה יוצר קבוצה כזאת פשוט כמו כל קבוצה רגילה כמו ה moderators רק שאתה מסמן בוי או מסמן yes באפשרות 'Public (Joinable) Custom Usergroups.
אני מקווה שעזרתי. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|