הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 04-02-07, 17:58   # 1
Dragy
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Dragy

Dragy לא מחובר  

איזו מערכת פורומים היא הטובה ביותר לצרכי?

ערב טוב פורום הוסטס.
לא הייתי בטוח איפה בדיוק להכניס את הנושא הזה, ומצאתי לנכון להכניס אותו כאן, אם כי התמורה היא "תודה" בלבד.
לפי מה שהבנתי, יש כאן מספר רב של משתמשים המבינים בנושא מערכות פורומים, וברצוני לשאול - איזו מערכת פורומים היא הטובה ביותר בשביל האתר שלי?
vBulletin - עולה כסף, חביבה על המשתמשים ונוחה לשימוש.
IPB - עולה כסף, גם חביב על המשתמש ונוח לשימוש.
IPB 1.3 - חינמי, לא מודרני ולא כל המשתמשים יאהבו, אך סביר לשימוש.
PHPbb - חינמי, לא מודרני ולא כל המשתמשים יאהבו, גם סביר לשימוש.
יותר מזה, אני ממש לא יודע. מה השוני בין המערכות? אבטחה, אפשרויות להתאמה אישית, מודים וכדומה?
אני בעיקר מודאג מנושא האבטחה - אני לא רוצה לבחור בפורום חינמי כיוון שאני לא רוצה קום בבוקר ולראות שמערכת הפורומים של איננה. אך האם שווה לשלם כ"כ הרבה בשביל משהו שאפילו לא בטוח יכול לקרות?
בנוסף, בכל המערכות יש מגוון מודים רחב. אני בעיקר צריך מודים בסיסיים, שאולי המערכות המודרניות אפילו כוללות - מערכת חברים, תגובות מהירות, אפשרות לשלב התחברות באתר וכד'. השאלה היא האם במערכות המודרניות זה גם להכנס לסקריפט, להעתיק פה, להדביק שם וכו' או שיש משהו קצת יותר ידידותי כמו התקנה?
ונגיד שהחלטתי לקנות רישיון מהמערכות שעולות כסף - איך זה עובד? את המחירים אני יודע, אבל אם לדוגמה אני עושה רישיון לשנה - זה אומר שיש לי שנה של עדכונים, או שנה של מערכת? והאם הרישיון עודב לפי דומיין, קובץ בשרת או מה? ומזה צצה השאלה - האם אני יכול לקנות מאנשים כאן בפורום רישיון בצורה חוקית לשנה והכל יועבר אלי בצורה מסודרת (דומיין/קובץ/משהו אחר)?

*כן קראתי דיון ארוך בנושא ע"י חבר פורום אחר עם התלבטות דומה, אך לא מצאתי שם את כל התשובות לשאלות שלי.
אני שוב מצטער שאני מפרסם את ההודעה דוקוא בפורום הזה, אך הוא כולל את המילה "הצעות" וזה נכנס כאן פשוט הכי טוב.

תודה רבה לכל המגיבים.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום