![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
המלצה על תוכנת SEO
שלום.
אשמח להמליץ לכם על תוכנת SEO ממש טובה שאנחנו עובדים איתה. שמה של התוכנה: IBP תוכנה אשר מאפשרת לנהל כמה וכמה פרויקטים שונים באותו זמן ! עוזרת במציאת מילות מפתח רלוונטיות לסוג של האתר ומיון לפי קטגוריות שונות עוזרת ברישום במנועי חיפוש שונים בארץ ובעולם עוזרת ברישום באינדקסים שונים תוכנה מומלצת לכל מי שמתעסק בעולם ה SEO אתר הבית של התוכנה: http://www.axandra.com באתר הבית של התוכנה ניתן למצוא תוכנות נוספות בתחום הקידום ושיווק האתרים. מומלץ ! ![]()
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
לפי מה שאני זוכר התוכנה לא תומכת בעברית, נכון?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
אני לא יודע, לא ניסיתי, אור כתב בפורום אחר שהוא משתמש בה והיא תומכת (או שלא הבנתי נכון...).
# 6 |
חבר בקהילה
|
תומכת למה לא תומכת? רואה עיברית כמו שצריך בלי שום ג'בריש והכל FIX .
יש לנו את הגירסה הכי חדשה אולי בגירסה שאתה עשית שימוש הייתה גירסה אולי לא מעודכנת ואז היא אולי לא עבדה ותמכה בעיברית. הגירסה שברשותנו תומכת בעיברית ואנו עושים בה שימוש לצורכי קידום האתר שלנו. דרך אגב ראשן צודק התוכנה webceo תומכת בעיברית. יש גירסת ניסיון שלה בחינם שניתן להוריד מאתר שלהם ולבדוק אך התוכנה לא ממש קלה לשימוש לפחות לנו ואני אישית הסתבכתי די הרבה איתה אבל כל אחת עם הידע והניסיון שלו. webceo מעוצבת טוב יותר אך שוב לדעתי לא נוחה ממש.
![]() Last edited by BestPoint; 22-02-07 at 19:45.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
המערכת בחינם או בתשלום?
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
שתי המערכות שמדוברות באשכול בתשלום.
את המערכת webceo שעליה המליץ ראשן אפשר לקחת לסיבוב ניסיון ![]()
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
בקשר לwebceo,
התוכנה באמת תומכת בעברית ואני עובד איתה על פרויקטים בעברית (בעיקר לבדיקת מיקומים) בקשר לIPB, זה חדש עבורי שהיא תומכת בעברית אבל מה שציינת שהיא "עוזרת ברישום במנועי חיפוש שונים בארץ ובעולם עוזרת ברישום באינדקסים שונים" אלו דברים שכבר לא צריכים להיות בתוכנות קידום אתרים, אלו דברים שעברו מן העולם של מנועי החיפוש והאינדקסים... ואלכס, יש מערכת חינמית לנסיון ויש בתשלום כמובן |
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
לא הייתי קורא לזה "סיבוב נסיון" בניגוד לIPB הנסיון הוא לכל החיים ויש אפשרויות רבות אך אומנם לא מלאות כמו הגרסא בתשלום (ואני משתמש בגרסא בתשלום ותאימנו לי שאין שינוי כל כך רב).
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|