![]() |
# 1 |
חבר על
|
בגל שיש פה כל כך הרבה חברות, יש לי שאלה שבטח כולם מעוניינים בה
שלום לכולם, יש פה כל-כך הרבה חברות בפורום, שאני כבר לא יודע את מי לבחור
![]() אז אני רוצה שתדרגו פה את 4 החברות מבחינתכם לפי הקריטריונים הבאים: -מקצועיות -מחיירים -אמינות -יציבות לפי כל ארבעת הקרטיריונים תרשמו את 4 החברות שאתם הכי ממליצים עליהם, מ-1 עד 4 שהראשון הכי טוב מבחינתכם.. תודה! |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
באיזה תחומים אתה רוצה לדעת..?
אחסון אתרים? שרתי משחק? שרתי רדיו? וכו.. |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
SPD
LOM ואם בא לך תחשיב את SHEV (כמקום ראשון כמובן) למרות שחוץ מ2 הבאנרים ועוד מיליון מקומות באתר בתכלס אין פה נציג שלהם אז:\ |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
הייתי ממליץ לך להיות יותר ספציפי כמו שאביאל אמר ולבחור את התחום שבו אתה מתעניין, ועוד משהו קטן, תעשה לך מאגר של עסקי האחסון שמצאת פה בפורום, תפרסם אותם, ותבקש מהם לדרג את עסקי האחסון.. ככה יהיה יותר קל לך ולנו.
סוף שבוע טוב ופורים שמח ![]()
אחראי פורום
|
ב2 מילים? אף אחד.
לדעתי, אף עסק לא יכול להצטיין בכל מה שאמרת... תמיכה אמיתית של 24 שעות/7 ימים בשבוע (לא, לא כמו מה שהעסקים פה בהוסטס מציעים חוץ מכמה יחידים) עולה הרבה להתאכסן בעסק כזה (מה שנוגד מחירים טובים שציינת). מקצועיות? רק חלק קמצוץ קטן יכול לדבר על מקצועיות פה לפחות, כמובן הכל עפ"י דעתי. מדוע? עד שהעסק לא נקלע למצב הכי קשה שקרה לו אי פעם, אתה לא יכול לדעת אם הוא מקצועי או לא. המשך יום נעים.
חבר על
|
אני מתכוון לשרותי איחסון האתרים + הרסילרים [בא כחבילה].
לגבי שרתי משחק אין ממש סקר כי רוב החברה [האיכות שלה] הולכת לפי השרת שלה והעומס שיש בו, דבר שלא הכי משנה בעסקי האיכסון אתרים [קורה אבל לא הרבה כמו שקורה בעסקי שרתי המשחק]. בקיצור על שרתי האיכסון.. |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
Shev
SPD LOM Expert-Serv ENJOY =] |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
אני מבקש להתייחס גם למחירים, כמובן שהחברות הכי טובות המחירים שלהן יהיו יקרים, אז אני כמור רוב אלה שגולשים באתר מחפשים משהו "זול וטוב".
|
![]() |
# 9 |
חסום
|
אני לא אתן לך אותם בדירוג מסויים ואני גם לא אדרג את העסק שלי.
אני רק אתן לך רשימה של עסקים שלפי דעתי הכי טובים פה. spd siteam vhost shev |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
אני אישית ממליץ על אלון, בתור לקוח שלו לשעבר.
תמיכה מעולה, זמין כל הזמן, יש לו ידע רב בתחום הוא עוזר בכל דבר ! מחירים סבירים, שרתים יציבים, וכל מה ששכחתי לציין יש אצלו . www.shev.com
תצורת הצגה | |
|
|