![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
ביקורת עצ חברת דקור
שלום,
אני לקוח של דקור כבר המון זמן, קניתי מהם המון דברים וברצוני להעביר ביקורת עליהם. אז ככה.. דבר ראשון השירות שלהם מעולה, פשוט כך! אם אתה רוצה לשנות משהו, אם אתה מחפש אפקט אחר הכל אבל פשוט ה-כ-ל הם עושים ועושים את זה טוב! דבר שני, אין עיצוב אחד שקניתי מהם והוא לא מושלם - בדיוק כמו שראיתי אותו בדימיוני ככה הם עשו אותו, יש להם יכולת מצויינת בעיצוב ובהנפשה. דבר שלישי, כמה עבודות שהם עשו לי: http://zolazone.net - האתר המרכזי של הרשת שלי, עיצבו לי 2 עיצובים שונים מתוכם בחרתי אחד. אינני יכול לפרסם את העבודה השניה מכיוון וזה פורום, אבל אני מאמין שאם תרצו תגיע לפורום שלי:qqb007: הם עשו לי לפורום, לוגו מרשים ביותר - אין אחד שלא אהב אותו, מידול של ספה ונרגילה בנוסף גם הנפשה מדהימה, לאחר ששיגעתי לא מעט את הממדל והפלאשר שלהם יצא התוצאה הסופית מעולה! מלבד זאת גם קניתי מהם עיצוב לחברה שבסוף לא פתחתי, אולי מתישהו אני יציג לכם אותה. המחירים שלהם פשוט שווים את זה (!) אין פעם אחת שביקשתי איזה משהו לשנות והם עשו את זה ברצון. פשוט נהנה לעבוד איתם! אני כמובן ממשיך לקנות מהם עיצובים. אתר החברה - http://Decor-D.Com. בברכה, אלון - בעלי רשת אתרי זולה זון. |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אני לא רוצה לזלזל חס וחלילה אבל האתר שלך מאד מזכיר את העיצוב שלהם זהמראה על יכולת גרועה של עיצוב.
הם יותר טובים בפלאש מאשר בעיצוב כי בעיצוב ניראה כאילו הם רק מתחילים. ועוד פעם אני לא רוצה לפגוע או לזלזל זה דעתי. וטוב לשמוע.
הוסטסניון
|
לדעתי הוא ממש לא מזכיר..
אבל בוא נגיד שכן.. ככה אני רציתי את האתר שלי בלי קשר לשלהם, אני כלקוח שלהם ביקשתי הם כ"עובדים" שלי עשו לי. ואני ראיתי את העבודות שלהם בפוטושופ... יש להם רמה גבוהה מאוד בעיצוב. האתר שלהם נעשה בפלאש בלי פוטושופ. אני לא יודע אם הם פתחו כבר את הפורטפוליו שלהם או שלא בכל אופן ראיתי את העבודות שם והם באמת טובות. |
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
כמו אלירן, הפלאש טוב הפוטושופ לא ממש .
|
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
ושוב פעם אני יגיד שזה לא פוטושופ =]
|
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
העיצוב שלהם על הפנים אפשר לומר |
|
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
ראיתי את הלוגו של הפורום הממדל עשה עבודה טובה =]
יצא ממש יפה, אבל את האתר שלכם מצטער לא אהבתי אין מה להשוות.
הוסטסניון
|
ציטוט:
עדיין לא ראיתם עוד עבודות שלהם, מה שהם עשו לאתר שלהם זה עניין של פשטות, לא רצו ללכת על משו' ענק אלא משהו פשוט.. אצלי ככה ביקשתי, ככה קיבלתי - זה הכל, בלי קשר ליכולות שלהם, אני בטוח שהמעצב לא השתמש בכל יכולתיו כמעצב בעיצוב שלי מכיוון שלא רציתי בכך. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|