![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
[עיצוב] עיצוב חדש שלנו
![]() קישור לתמונה: http://www.2send.us/uploads/82b93ada91.jpg תגובות + הצעות לשיפור! (התמונה להמחשה בילבד) |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אממ
אתה באמת מתכוון להשתמש בזה לאתר?
מכוער, לא מראה על מקצועיות. |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ביגלל זה שאלתי ליפני שהתחלתי לתכנת אותו!
|
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
מסכים עם Shtober...
חבר על
|
באמת לא רציני שכל יום אתה מראה עיצוב של החברה שלך
ולא רק זה שהוא נראה ככה חברה צריך קצת להשקיע באתר... מצטער שאני אומר את זה באמת חבל מוריד את ערך החברה |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני כל יום מראה עיצוב חדש כי תמיד אנחנו עושים עיצוב ואתם אומרים לא יפה וזה מבאס אחי
אז עד שכולם יגידו יפה יפה יפה אני יעשה אותו הבנת זה מבאס שכולם אומרים עיצוב מגעיל |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
אבל אחי תבין כדי שיגידו יפה צריך לקחת מעצב ותיק
לתת לו כסף ביד שיעצב לך עיצוב טוב ואתה תראה איך כולם יגידו עיצוב יפה עיצוב מרשים וכו' *לא חייב אפילו ותיק מעצב טוב שמכירים אותו שראית עבודות שלו שהתרשמת ממנו |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אז אם מישהו יודע לעצב הראה עבודות יפות
ופיתאום הכין לי עיצוב מכוער אז זה אומר שזה יפה? |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
בסה"כ יפה. הייתי מציע לך להמשיך לעצב. אבל יש לך עוד הרבה נסיון לצבור.
בינתיים לא נראה מקצועי אבל יש לך עתיד. (: |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
עצוב שבארץ מסתכלים יותר על המראה החיצוני ולא על הפנימי... החברה יכולה להשקיע בעיצוב מיליונים. אבל השירות שתקבלו יהיה על הפנים והאיכות גם כן.
עיצוב נכון זה מראה את הפנים של החברה, אבל ברגע שלקוח מנסה ומרוצה, העיצוב מבחינתו לא רלוונטי, זה נותן לחברה קצת זמן "לחסוך כסף" במיוחד שהיא חדשה ורק אח"כ היא משקיעה בעיצוב כמה מאות שקלים והלקוח שנכנס לפתע לאתר ורואה עיצוב מקצועי חדש... אומר "החברה הזאת מתקדמת" אם מתחילים ישר עם מקצועי, אין לאן להתקדם. ואני אומר את זה מניסיון כמפתח אתרים כבר שנים וראיה שלי על אתרים שבניתי ועל אנשים מסביב.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|