![]() |
# 1 |
חסום
|
ביקורת על BestServ.co.il
שלום לכם ,
כבר בערך שבוע וחצי שאני לקוח של גלעד .. בהתחלה שכרתי ממנו 2 שרתי פנטיום 4 אבל אז הוא הגיע אליי עם הצעה מפתה לשכור דואל קסאון במחיר מפתה ![]() והשירות ? למרות שלפעמים קצת קשה לתפוס את גלעד , ברוב המקרים הוא עונה באדיבות ובסבלנות . אני חייב לציין שהיו לי בעיות במעבר מהפנטיום 4 לדואל קסאון והוא התעכב בשלושה ימים , באשמתי ובכל זאת גלעד נתן לי 3 ימים נוספים עד שהבעיה תוקנה וזה לא כל חברה הייתה מוכנה לעשות . גלעד פשוט בנאדם שכיף לדבר איתו ולהיפגש איתו , זאת כיון שהייתי איתו גם בחווה בזמן שהדואל קסאון הותקן על ידי הטכנאי שלי שצריך לומר לו הרבה תודה ![]() עד היום (טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה) השרת שלי למעלה בלי בעיה , הוא מאוד יציב (חמסה חמסה חמסה) והלקוחות מרוצים מאוד ![]() בקיצור - תודה רבה לך גלעד ! מהפעם האחרונה שהכרתי אותך ולמרות שהיה לנו ניסיון די כאוב , השתנית בתמיכה ושינית את החברה והפעם באמת ! צריכים שרת ? BestServ.co.il .. שרתים שלא מהעולם הזה :qqb003: |
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
אני מסכים עם כל מילה שלך:qqb014:
|
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
ידוע מאוד, זה שבוע שפכו את הלב מה אתם חושבים על גלעד :qqb006: ..
ועכשיו רציני, ידוע גלעד מניאק רציני (חח סתם צוחק), חח מנהל את אחת מהחברות (חברה רשומה) הכי טובות לדעתי בארץ! מת על הבן אדם הזה! שרתים 10/10 שירות 9/10 (הורדתי אחד שלא יעלה לו לראש :qqb007 ![]() מחירים 10/10 גם אני פרסמתי עליו משהו : http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=5007 וכמו שליאור אמר, צריכים שרת, או בכלל צריכים משהו תפנו לגלעד... |
![]() |
# 4 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ידוע מאוד,
אני פתחתי "דור" המלצות על גלעד(:qqb003: ), גלעד..כול הכבוד, ומאמין בך, אתה תצליח את מה שאתה רוצה. שיהיה לך רק טוב, שתראה תמיד את האור, ומאחל לך אושר ועושר, בריאות והצלחה. שלך, אלי. |
![]() |
# 5 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
בזמן האחרון יש מלא המלצות על גלעד? מה הוא עד כדי כך טוב!
כניראה שאת זה אני יגלה רק ביום ראשון |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
אין זה כבר כזה ידוע שגלעד הכי טוב
![]() גם העיצוב החדש שלו פצצה ![]()
![]() |
# 7 |
עסק רשום
|
תודה רבה