![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני חושב שמנעתי פיגוע...
אתמול נסענו אני עם אמא שלי, פתאום באמצע הנסיעה אני עוצר אני אומר לאמא שלי להסתכל ימינה אתם קולטים אנחנו רואים אוטו מאוד חדש [טיפה מלוכלך מבוץ] בלי מספר זיהוי מאחורה ומקדימה, איש קרח, עצבני מאוד, מיוזע בטרוף, ראינו אותו עושה סיבובים עם המכונית באזור של הפסל הזה של הרצל ..
בקיצור התקשרנו מייד למשטרה ענה לנו בחור צעיר, הסברנו לו מה ראינו ואת האזור של המקום, פתאום אנחנו מבחינים השתקפות על החלון האחורי של האוטו את המספרים [הלוחות] ישר דיווחנו למקוד, ראינו באיזור אוטו משטרה ישר עצרנו גם אותו [היינו עדיין עם המוקד] דיברנו איתו לאן הוא נוסע מה הוא עושה תיאור של המכונית צבע והכל, הוא שם טיל [אין לי מושג למה כנראה זה בנאדם מבוקש מאוד] -(השוטר שם טיל)... וכנראה שהוזעקה למקום משטרה , עוד כמה ניידות ל"מרדף" ... אני מקווה שלא קרה שום דבר רע ... כל החיים שלי לא ראיתי בנאדם בלי מספר זיהוי גם מקדימה וגם מאחורה על האוטו , כשהוא עוד נוסע!! ולא שאין לו מספר!! ראינו שיש לו בתוך הרכב דרך ההשתקפות... הצלחנו גם לזהות כמה מספרים ואמרנו למשטרה בטח הבנאדם גנב את האוטו... ![]() Last edited by SababaTheBest; 31-07-07 at 10:28.. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
נ.ב רושמים אוטו ולא אותו תתקן! |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חחח כן מצטער תודה שתיקנת אותי אם תשים לב זאת טעות חד פעמית בשאר המקומות רשמתי אוטו
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
פיגוע? מה הקשר?
בטח איזה גנב. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
![]() פיגוע אני לא חושב, רוב הסיכויים שגנב את הרכב, כי מישהו שבדרך לבצע פיגוע לא יורד את הלוחיות רישוי, הם לא ינסו לתפוס תשומת לב כל הכבוד שלא התעלמתם והתקשרתם למשטה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה נקרא -
אזרחות טובה מה שאין להרבה אזרחים.. שמעתם על המקרה ש2 חברים התקשרו למשטרה משהו כזה ואמרו להם שהם עומדים להתייבש ועבדו על המשטרה וגרמו להם לעשות חילוץ של מעל 100.000 ש"ח...? |
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
כנראה גניבה, כל הכבוד שדיווחתם
![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כנראה הוא גנב תאוטו בדרך לעשות פיגוע =P
.. סתם צוחק כנראה גניבה זה היה אוטו יפה [לא זוכר איזה אוטו זה היה]... בכל מקרה אף אחד לא רוצה שיגנבו לו את האוטו |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
כתבו עליך בעיתון או משהו? :P
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה היה אתמול בערב =/ אבל יש להם תפלאפון שלי.. למשטרה + הם הקליטו את השיחה 100%...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|