![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
[שאלה] מספר שאלות בנושא יעודי/מיני יעודי ודיקריט אדמין
מ.. אני מודה אני לא ממש מבין בזה..
ואני רוצה לדעת מספר דברים.. שאשמח אם תסבירו לי אותם.. מזה שרת יעודי ומזה שרת מיני יעודי. ועכשיו לשאלה השנייה.. אני בונה לי מחשב שאני עושה ממנו שרת פשוט לאחסן כמה קבצים חשובים כמה מערכות שאני צריך.. השרת יעבוד על לינוקס.. אבל כיצד אני יפתח חשבון אחסון ? ומה עם ה- MySql ? אני צריך להתקין את הדיקריט אדמין ? ואם כן איך ? שמעתי שיש צורך בלקנות רישיון ולשלם חודשי =/ תסבירו לי קצת איך מתנהל כל פתיחת החשבונות אחסון וכל זה.. לידע בסיסי.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
לאט לאט.
שרת יעודי זה שרת (מחשב) שנמצא בחוות שרתים. שרת מיני יעודי(VPS) - מחיצה בשרת יעודי. DirectAdmin- צריך לרכוש רשיון. ברגע שתתקין על השרת את הפאנל אני מניח שתסתדר, הכל רשום באנגלית בצורה ברורה. אתה יכול לנסות דמו באתר http://www.directadmin.com/demo.html. מקווה שעזרתי |קורץ|
# 3 |
חבר חדש
|
אוקיי הדיקריט אדמין מובן לי..
יש אפשרות לשלם פעם אחת לרישיון לכל החיים ? אם כן כמה זה עולה ? ולגבי השרת יעודי.. אמרו לי שאין הגבלה בשטח האחסון.. זה נכון ? כי זה נשמע קצת לא שפוי.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לדוגמא: 80 ג'יגה, 160 ג'יגה וכו'.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
אה אוקיי מובן לי..
ונגיד קניתי בחוות השרתים 160 GB זה יעודי.. אבל חילקתי את זה ל- 80 ו- 80 כלומר את הדיסק הקשיח לשתי מחיצות.. אז זה כבר מיני יעודי ? ותודה שענית לי כי זה ממש נשמע לי לא הגיוני שאמרו לי ללא הגבלה.. ולגבי הדירקט אדמין אתה יכול לענות לי ? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
תקשיב ביררתי חלק מהעיניינים עם חברים.. זה פחות או יותר מוסבר לי..
ולגבי הדיקריט אדמין אתה יכול לענות ? |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
ויש איזה מישהו מישראל שמעביר כספים ?
או נציג מישראל שאפשר לשלם לו ? והוא מעביר את זה כאילו ? |
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יש אפשרות לקנות לכל החיים יש המון עסקים שמוכרים אני יכו להמליץ לך על כמה
VPS = מיני יעודי (מושג ישראלי) virtual private server זה לא אם אתה מחלק את הארדיסק לשניים אז זה מיני יעודי אתה צריך ללמוד לעשות את המחיצות זה שני מחיצות נפרדות כל אחד בעל גישת אדמין ורוט משלו עפ פנאל ורשיון משלו.. בהצלחה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|