![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
ביקורת tm-hosting(מיכאל)
אז ככה אני לא לקוח,
אני יספר לכם על מיכאל מעל החברה כבן אדם. אז ככה אני מכיר את מיכאל כחצי שנה ולא זכור לי פעם שהוא לא עזר לי במשהו כאשר ביקשתי את עזרתו. הוא כול הזמן זמין ואפילו שהוא עסוק בדברים נורא חשובים הוא תמיד ימצא זמן לעזור.. הוא אף פעם לא מזלזל ואפילו מביא מוטיבציה להמשיך! לסיכום מה שאני רוצה להגיד שאם אתם מתלבטים לקנות אצלו כי אתם לא מכירים את הבן אדם, מילה שלי שהוא בן אדם זהב. בתודה דימה יארובינסקי, יום טוב!
חבר מתקדם
|
כל מילה נכונה..
גם הבנאדם מוכשר וגם תומך 27 שעות ביממה
חבר פורום
|
תודה רבה לכם
חבר וותיק
|
טוב לדעת =]
הוסטסניון
|
עכשיו אני יודע שהם טובים.
בהצלחה. ![]()
חבר פורום
|
תודה
מתאורר
|
מיכאל...כמה כסף שילמת להם?
ד"א לפי מה שידוע לי אסור לתת ביקורת על הבנאדם אלא על החברה. וזה שהוא בנאדם טוב לא אומר שמי שיקנה אצלו אחסון יהנה...יהנה מהיושר מההגינות אבל אולי לא מהשרתים אולי לא מהתמיכה. |
![]() |
# 8 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
:qqb001: חחחחח מה הקטע שלך ? בכל חור אתה מופיע ? תפסיק להיות נודניק... נ.ב מותר להביא ביקורות על בן אדם..
# 9 |
מתאורר
|
דיבור ממש מתאים למנהל "חברה"
זה בסדר מיכאל תהנה לך(= אתה לא רשום במס' ב15 ימחקו ת'ביקורת הזאת ואתה לא תוכל לפרסם את החברה שלך פה ולא לקבל ביקורות. ד"א לקוח=מישהו שקנה ממך אחסון או רדיו או כל דבר אחר. msf.co.il לא נראה לי לקוחות שלך נכון? אז למה msf רשום ברשימת הלקוחות באתר החברה שלך? |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() חחח בהצלחה עם החברה... |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|