![]() |
# 1 |
חבר על
|
מדינת ישראל - בושה וחרפה
אני לא יודע מי מפה יודע ומי לא..
אבל אתמול נהרג סטודנט מירי קסאמים, בעוד הוא שהה במכללת ספיר בשדרות, קסאם פגע בבי"ח ברזילי ועוד. ואני קם היום בבוקר, מה אני רואה בכותרות העיתון?! הצעת החוק המטופשת הזאתי לצנזורה, ובקטן למעלה "סטודנט נהרג מירי קסאמים וכו' וכו'". כבר 7 שנים שיורים על שדרות קסאמים והח"כים המטומטמים (סליחה על הביטוי) שלנו רק יושבים שמה בכנסת עם היד בביצים ומכריזים הכרזות ומציעים הצעות וכמובן הרי שמה שהילדים יראו חשוב יותר ממצוקה של אלפי אנשים בשדרות והסביבה, הייתי עוד מבין אם היה איזשהו ביסוס על ההצעת חוק הזאתי, אבל אין בה כל תועלת, הרי אם אני וכל אחד פה ירצה לראות פורנו וכו' הוא יוכל לעשות זאת כאוות נפשו, לעומת זאת מציבים אותנו בשורה עם סוריה, איראן, קוריאה הצפונית וסין - שחוסמים גישה לאתרי פורנו ואתרים שנוגדים את השילטון - האם זה מה שאנחנו רוצים? הרי מאופיינו כישראלים, הרי כל מי שרוצה לראות פורנו יצטרך לבקש זאת מהספקית ושהיא תאפשר לו - אין זו 'רשימה שחורה' ? רשימה שבעצם אחר כך יצביעו על מי שיש לו גישה לאתרי פורנו ולמי שאין? זה לא ביזיון? הרי רוב חברות האינטרנט מציעות בחינם או בתוספת סמלית של כמה שקלים חסימה של כל אתרי הפורנו - להורים שרוצים לחסום את האתרים מילדיהם. אין זו ארץ חופשית? דמוקרטית? שאני יעשה מה שאני רוצה כמובן בכפוף לחוק (שרוצה לחסום זאת ממני) הרי מי החליט שפורנו זה מגיל 18 ומעלה? לדעתי זאתי נקודה מאוד גדולה למחשבה... ויש פה לדעתי לעוד המון אנשים מה להגיב ולהגיד.. הרי אני מניח שכמעט כל מי שגולש פה לא יושפע מהחוק הזה כי בימינו אין דבר שיכול לחסום לנו גישה לפורנו מהאינטרנט אלא אם חוסמים את הגישה לאינטרנט. בברכה
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|