![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
שאלות בנוגע לקידום אתרים
שלום לכולם,
אני מעוניין לפתוח אתר בקרוב, ומעוניין לקדם אותו חזק מאוד. הבעיה- אני פשוט לא יודע איך לקדם אתרים. אני יכול להתחיל ללמוד, אך אני מתגייס עוד שלושה חודשים וחושש שלא אספיק במסגרת הזמן ללמוד+לבצע. קודם כל רציתי לדעת, ניתן לקבל שירותיו של מקדם אתרים פרטי? הצצתי קצת אתרים וראיתי מחירים לא הגיוניים, מאות דולרים לחודש. אלה המחירים גם שאדם פרטי יקח? מדובר בכל מקרה על אתר העלאת קבצים, שינסה להביס את מתחריו בתחום (העלאות "קטנות"- של תמונות ומוזיקה) תודה רבה וסופ"ש נעים! מני |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
כמה זמן זה "הרבה זמן"
האם ב3 חודשים אוכל ללמוד לקדם אתר ולקדם אותו בצורה טובה? איפה בכלל אני לומד קידום אתרים? כמו כן- האם יש מישהו בפורום שציע את שירותיו בתחום במחירים סבירים? כמה זמן לוקח לחברה מקצועית לקדם אתר לתוצאות הראשונות בגוגל? (1-5) Last edited by Menyman; 14-12-07 at 23:13.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לקדם אתר לתוצאות הראשונות בגוגל לוקח בין חודש לחודשיים תלוי בהשקעה.
![]() |
# 5 | |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
ציטוט:
השכרת רכב ביטוח רכב קידום אתרים צימרים מעניין יהיה לראות איך אתה מקדם את זה בחודש-חודשיים. פותח האשכול, הכל אפשרי תלוי בהשקעה. במידה ואתה מעוניין אני אקדם אותך ב1000$ לעמוד הראשון.
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
פותח האשכול התכוון כנראה לביטוי העלאת תמונות אם אני לא טועה. ביטוי לא תחרותי לפי כלי מילות המפתח של גוגל, לפיכך חודש-חודשיים יספיקו בהחלט.
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
www.k.co.il
כנס למאמרים תלמד - המקור הכי טוב שנמצא בעברית לפי דעתי. קידום אתרים דורש כמה דברים נחוצים - שהם הכי חשובים: קישורים נכנסים (עדיפות לקישורים מאתרים אחרים שבאותו התחום) - נניח ותרצה לקדם את המילה העלאת קבצים, תבקש מבעל אתר כלשהוא להוסיף קישור עם המילה העלאת אתרים, ככל שתשיג יותר קישורים - ככה סביר להניח שתטפס למעלה - קישורים יוכלו לעלות לך את הפייג'ראנק (אחת משיטות הדירוג של גוגל), ואת ה-TRASTRANK תוכל לקרוא עליו במאמרים באתר הנ"ל. קוד - הקוד של האתר חשוב, מומלץ לבצע קוד מסודר ותקין, בנוסף תגי מטא יעזרו מאוד בפעולת הקידום, יש לך את תגית ה-TITLE שמשחקת תפקיד חשוב בקידום, צפיפות מילים בעמוד (מומלץ שהצפיפות תיהיה גבוהה), ובין השאר יש לך תגי כותרות שמומלץ להשתמש בהם כמו H1 וכו'. הדברים האלה הם הבסיס לקידום אתרים. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
תקרא מאמרים והרבה, תכנס לפורומים של קידום אתרים, תילמד ותשאל שאלות.
אי אפשר לילמוד את כל התורה ביום אחד אבל אם אתה רציני אתה יכול לילמוד ולהגיע למקומות טובים(אם המילים לא קשות לקידום). בהצלחה ואם תרצה משהו קטן אני יוכל לעזור לך |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
אתה שם לב מה אתה אומר? במילה הזאת רוב האתרים מקודמים ורוב האתרים מקודמים על ידי מישהו עם יותר ניסיון מכמה מאמרים בK.
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אבל אני דוגל בשיטה של עשה זאת בעצמך - כל מי שהופך פחם לזהב טועה לפי דעתי, גם אנשים פשוטים מסוגלים לבצע קידום - רק צריך לקרוא ולקרוא מידע באינטרנט, והדרך כמעט סלולה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|