![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
פוואר ריסיילר
מחפש פוואר רייסילר (אפשרות גם לריסיילר רגיל, עדיף פוואר).
תקציב: עד 100 ש"ח (כמה שיותר מקום ותעבורה בתקציה, לא חובה בכל התקציב, לא צריך יותר מ4-5GB). אפשרות תשלום: Paypal - חובה! (או כל תשלום אחר בכ.א). יצירת קשר: ה"פ, 443738002, 0523258008, xezros@gmail.com מחכה להצעות!, תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
![]() שטח אחסון 3000 מגה תעבורה חודשית 100 גיגה גישה ללוח בקרה מתקדם לניהול עצמי מלא תאי דואר POP3 ללא הגבלה ממשק Web לתיבת הדואר (WebMail) תאי הפניית דואר סאב-דומיינים ללא הגבלה חשבון FTP ספריית CGI-BIN אישית סטטיסטיקות מפורטות מסד נתונים MySQL - ללא תשלום תמיכה ב- C, C++, Java, TCL/TK,Python, Perl, PHP, SSL, FrontPage התקנה- ללא תשלום אירוח על גבי שרת-לינוקס מיקום השרת-ישראל פאנל ניהול-DirectAdmin ב 90 ש"ח לחודש בלבד כולל מע"מ www.ddr.co.il טום פלאפון 0506807106 איסיקיו 99928728 |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
שלום לך,
להלן הצעה מבית העסק "הום-סרב": חבילת רייסלר: 5GB שטח אחסון 400GB תעבורה חודשית. כל השאר ללא הגבלה. --- 75 ש"ח בחודש. מקבלים כל סוגי כרטיסי האשראי. לשאלות נוספות, טלפון: 1-700-500-402 ערב טוב.
# 5 |
אחראי פורום
|
חובה פאנל "פאוור-ריסיילר מיוחד"?
# 7 |
אחראי פורום
|
אתה קונה לדוג' 10 ג'יגה ריסלייר.
נגיד ואתה רוצה לפתוח ריסלייר 3 ג'יגה, אתה שולח לנו מייל ועד 24 שעות החשבון נפתח (וה3 ג'יגה הללו מקוצצים מהחשבון הכולל שלך). אגב, כפי הידוע לי, לאף עסק שהציע לך פה, אין תוסף פאוור-ריסלייר (או שאני טועה ![]() אגב, ספקי פאוור ריסלייר מבוסס WEB ולא מוטמע בפאנל DA נותנים לך כחלק מהחבילה גם פרצת אבטחה (די חמורה) לשרת (לי אישית יש את התוסף הזה ובגלל בעיות האבטחה שבו, אני לא משתמש בו). המשך יום נעים.
# 8 |
חבר מתקדם
|
5 GB space
120 GB traffic cpanel web panel power reseller you can pay by paypal 25$ for month contact us by mail lazertekk@gmail.com
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() עוד הצעות? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |