![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש הצעה לשתיי רייסלרים
אהלן ושבת שלום לכל קהילת הוסטס
אני מחפש הצעה לשתי רייסלרים להלן הפירוט: רייסלר א' : - 3000 mb שטח אירוח - 300 giga תעבורת נתונים - את השאר ( דומיינים , מסדים וכו'.. ללא הגבלה ) - מערכת linux - פאנל ניהול : directadmin רייסלר ב' : -1000 mb שטח אירוח -150 giga תעבורת נתונים - את השאר ( שיהיה בהתאם לחבילה , מסדים וכו'.. ) - מערכת הפעלה : windows 2003 - פאנל ניהול : לא משנה לי * אני יודע שבווינדוס הכל מוגבל לכן אתם תציעו לי מה שאתם נותנים לי אם החבילה ואת המחיר כמה דרישות בסיסיות שלי : גיל - לפחות מעל 17 - אני רוצה מישהו מקצועי ובוגר שרתים - אני אשמח לקבל uptime של לפחות 98 - 97 אחוזים . כמו כן חשוב לי שיהיה מענה מהיר , בפלאפונים , איימילים , תוכנות מסרים וכו'. -אנא הציגו מפרט שרת שעליו אני יאוחסן , גם לינוקס וגם הווינדוס ,תודה רבה השימוש של הרייסלרים הנ"ל יהיו לעסק אירוח אתרים שעוד לא פותח , ככה שבהתחלה אני מאמין שאני לא יהווה עומס על השרתים שלכם .. אבל אני רוצה שיהיה שרת איכותי ולא שרת שנופל כל יומיים ובתמורה הבעלים מביאים "פיצויים" זה לא עוזר לי, שרתים יציבים בלבד! אגב אני אשמח מאוד לקבל כמה אתרים של לקוחות שלכם להתרשם מן המהירות .. תודה. הצעות פה ובה"פ ( עסקים רשומים) בלבד. תודה Last edited by skad; 09-02-08 at 11:02.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|