![]() |
# 1 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
MyClan V2
היי אנשים
![]() לפני שבועיים פירסמתי לראשונה את המערכת שבניתי המערכת מאפשרת לכל קבוצת משחק רשת לפתוח אתר על ידי מערכת ניהול תוכן פשוטה. סידרתי הרבה מהבעיות שציינתם והכל נכנס כרגע לעיצוב.. יש עדיין מעט באגים אבל אם תוכלו לציין לי את הבאגים שאתם מוצאים או רעיונות לשידרוגים אני פתוח להצעות: http://myclan.x-site.co.il
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לקחת מערכת מוכנה ופשוט שיכפלת עם מסדים :|?
אני רואה ביצוע צולע.. מכיוון שיש כל הרבה רעיונות בקטגוריה הזאת... גם אני יצרתי פעם ונתתי אפשרות לשנות את העיצוב, להעלאות תמונות למשל.. נתתי גם אפשרות להוספת שרת ולראות את הסטטוס [מספר שחקנים,מפה] כולל שרתי רדיו.. ותפתח משתמש דוגמא ותשאיר פרטים
![]() |
# 3 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
לא , לקחתי עיצוב חינמי ובניתי מערכת 100% לבד...
ולבסוף הוספתי גם מערכת קיצור כתובות... אני רואה שאנשים מנסים לבדוק את האבטחה של המערכת ![]()
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אולי גישה לפאנל?
דרך אגב מלא עמודים מתפרקים בFF Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/xsite/domains/x-site.co.il/public_html/clan/template/matches.php on line 9
# 5 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט:
פשוט אני גולש ב FireFox ולא ראיתי שבירת דפים אגב, אם אתה בעמוד של ההרשמה נכנס לדפים אחרים זה לא יעבוד עדיין לא ניטרלתי אותם. אתר של קלאן לדוגמא: http://xsite.x-site.co.il שם משתמש: slipy סיסמא: slipy וכן אפשר לעשות stop אבל אל תעשו כדי לא להרוס סתם את המשתמש דוגמא
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
תמנע הצפות, תוסיף אישור באיימיל, אל תחליף תווים תשתמש בפונקציות מוכנות כמו htmlspecialchars
# 7 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
אחראי פורום
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט:
וכל כתובת שתיכנס אלייה ולא קיימת תעביר אותך ישר לעמוד הראשי של אקסייט...
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|