![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
תחקיר בטחוני
מישהו פה יודע אולי על מה פוסלים מישהו בתחקיר הבטחוני?
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
Авторитет
|
ביקורים בארצות אוייב,
קשרים עם ערבים, ביקורי יתר בחו"ל (יש מצב גדול למרות שאני לא כ"כ בטוח לגבי זה), ועוד כל מיני נושאים שקשורים לביטחון המדינה.
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
t tc tcp tcp/ip
|
בעיקר על שקר ואו חצאי אמת.
הכי חשוב לא לשקר.
# 5 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
שנייה חחח הייתי מספיק טמבל להגיד כשהם שאלו אותך האם אתה שותה להגיד כן? או שנעצרת בגלל זה פעם?
ופריצה למחשבים, המשטרה תפסה אותך פורץ למחשבים? אם תפסו אותך המשטרה / אמרת שאתה שותה אין לך שום ברירה אלא כבר להמשיך להגיד את זה.... |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
שאתה אומר תחקיר ביטחוני? אתה מתכוון כדי לקבל סיווג בטחוני? או שזה סתם חקירה?
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
קיצר לא חשוב שאלתי בפורום אחר נראה לי שאני יהיה בסדר..הם פוסלים רק על מקרים קיצוניים.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
ממה שאני הבנתי..
- אם יש לך משפחה בעולם, גם אם הם לא נמצאים במדינת אוייב..! אני מכיר אנשים שיש להם משפחה בבלגיה והולנד ונפסלו (לא באופן מוחלט: זה תלוי בקרבה למשפחה, בקשר עם המשפחה, במדינה בה המשפחה נמצאת ועוד..) - אם השתמשת בסמים..(מספיק שכטה הכי קטנה בעולם לפני הצבא, כדי לא להגיע לאף מקום בצבא) - אם עשית פשע - נעצרת - לקחת חלק מפעילויות או ארגונים אנטי ישראליים/פרו פלסטין.. - קשרים עם ערבים וביקורים בארצות ערב כמו שאמרו פה מקודם בקשר לאכוהול.. אני לא יודע אבל אני לא חושב שזה לא פוסל, אלא אם כן מדובר ברמות של שתיינות והתמכרות לאכוהול.. הצבא חושש מהתמכרויות.. לא יודע איך זה הולך שם ... עדיין... |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
שתייה ועישון זה לא דבר לא חוקי. גם לילד בן 6 מותר לעשן ולשתות מרצונו ומותר לו גם לקנות באופן עקרוני, החוק אוסר על מכירה של משקאות וסיגריות למי שמתחת לגיל 18.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|