![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
|שאלה| מספר דומיינים שמקשרים לאתר שלי
היי
יש ברשותי את האתר www.xcv.co.il שהוא שירות העלאת תמונות ויש לי גם את הדומיינים www.yourhost.co.il ו- www.imageshack.co.il ושתיהם מקשרים לאתר הראשי [Xcv] השאלה שלי היא אם זה מזיק מבחינת גוגל ואם אני יכול לקדם את האתר בכל שלושת הדומיינים או רק בדומיין הראשי שלי? תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
אני הייתי בונה עליהם מיני אתרים של העלאת תמונות ומוציא משם קישור לxcv, זה יהיה יותר יעיל מבחינת קידום.
# 3 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
דבר שני, זה לא יכול להזיק, אבל בשביל מה לקדם את שלושת הדומיינים? הרי 2 מהם הם סך הכל הפנייה... תקדם את הדומיין הראשי. ה-2 האחרים יכולים להשיג לך מספר ממש ממש קטן של כניסות מדי פעם של אנשים שהתבלבלו או משהו, לא יודע. לא יותר מזה לדעתי...
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
זה כן יכול להזיק אם הוא לא יודע לעבוד עם זה נכון.
http://www.k.co.il/seo/changing-doma...n-301-and-302/ |
![]() |
![]() |
# 5 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אם היית קורא הכל היית לומד שיותר מדומיין אחד זה לא טוב ובמיוחד בשביל זה יצרו הפנייה המכונה 301.
"ההפניה גם תעזור במידת מה למזער את הנזק למיקומו של האתר במנועי החיפוש." |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
למה שלא תיצור מזה אתר המיועד לקישורים? MFL קוראים לזה בדיגיטל פוינט.. אתר על מערכת כמו וורדפרס או cutenews, חמישה-שישה עמודים המקשרים לאתר XCV?
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אני עשיתי את זה וזה ממש לא פגע לי באתרים, כולם מקודמים, תקפיד על תוכן איכותי ומקורי לכל אתר.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
חבל .. הדומיינים שלך לא משפיעים על הטראפיק ... תפתח כניסות רק עם דומיין אחד וכל השאר תמכור או תפתח גם.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|