![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
תעבורה? איך מחושבת
נגיד ויש לי אתר להורדת קבצים
כל קובץ ששוקל 10 מגה ילקח לי מהתעבורה 10 מגה? אם כן איך אתרי העלאת קבצים (אפילו קטנים ובארץ) שורדים הרי צריך תעבורות של למעלה מ טרה בחודש זה יוצא אלפי שקלים תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
נכון , יוצא אלפי שקלים, זאת בדיוק הדרך שהתעבודה מחושבת..הכי הגיוני , לא?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
בגלל זה כל האתרי קבצים קונים שרת בחו"ל ממקים עליו את הקבצים
איחסון בחול = הרבה מקום ותעבורה , מעט כסף |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם יפול לי השרת אני לא מכיר אף 1 שם פה בארץ אני יכול להתקשר לבעל השרת ולדעת שהוא פה בארץ אם יש בעיה בחול אני לא הולך להתקשר לחול וגם מבחינת מהירות הבנתי שאם האתר שלי מיועד בעיקר לגולשים בארץ והשרת שלי בחול יהיה בעיות של איטיות וסתם להתעניינות תן לי קישור לאתר של חברה שמוכרת איחסונים ליקוס בחול בזול אבל חברה ידועה כיציבה ומהירה |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
תשמע, גם שרת יעודי עם רוחב פס גדול יתן לך את התעבורה שאתה צריך
אני מאמין שבסביבות ה 100MBit רוחב פס יתן לך טרה בייט בחודש (באמת שאני לא זוכר את החישוב, יש נוסחה ואני לא זוכר אותה). 1and1.com יש לי לקוח שמאוחסן שמה ולא היו נפילות לא כלום.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
נגיד באתר
https://order.1and1.com/xml/order/Ho...f=Order-Tariff אני רואה שם חבילה של 5 דולר למשך 3 חודשים ואז זה עולה ל 10 דולר בכל מקרה שם אני מקבל 250 גיגה נפח ו 2.5 טרה תעבורה שזה המון,יש כאלה שאומרים שאני לא באמת יקבל את זה אלא החברה מכניסה לתקנון שאם האתר שלי מכביד מידי על השרת שלהם הם יכולים להוריד אותי/אני לא באמת יקבל 2.5 טרה תעבורה כי זה גם 250 גיגה נפח ו 2.5 טרה תעבורה וכולל 3 דומיניים נראה לי מוגזם אני מחפש פה מישהו שקנה מ1and1.com או שקנה מ http://www.hostdime.com או חברה טובה אחרת מחול שאפר לדבר איתו Last edited by dabi; 30-07-08 at 01:55.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אממ לגבי זה שאמר ש100MBIT יהיה טרה בחודש.. לא הגיוני
ב10MBIT השרת שלי יכול להגיע ל800GB תעבורה בשקט
![]() |
# 8 |
אקס מנהל
|
כאן לא נותנים המלצות או ביקורות, להצמד לנושא בבקדשה.
עוד משהו, יש חברות שחל איסור לפרסם אותן בהוסטס, אני אתן רמז על מנת שיידעו: מדובר בחברה בחו"ל שיש לה סניף בארץ. חל איסור לפרסם את החברה הזו על כל שלוחותיה וזו הוראה מפורשת מההנהלה הגבוהה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
יש לדעתי טעות בתשובה לאיך התעבורה מחושבת...
לא קראתי על זה או משו אבל נראה לי ככה אם בשרת שלי יש רק קובץ אחד ששוקל 10 מ"ב והורידו אותו 5 פעמים אז התעבורה 50מ"ב .... |
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה כמות המידע שהשרת שלח. אם יש קובץ ששוקל 10 מגה,והוא נשלח ל5 אנשים אז השרת שלח 50 מגה בערך. ו 100MBIT זה מגה ביט לא בייט.זה אומר 12.5 מגה בייט לשנייה תכפילו את זה במספר השניות בחודש ותקבלו את התעבורה המקסימלית שתקבלו בכזה חיבור לחודש.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|