![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מחפש רעיונות לעבודה ..
היי מה נשמע?
אקיצר סיימתי י"ב לפני חודש + אומנם אבל היה לי קורס מיוחד לכן כל החודש הזה למדתי עוד קצת וכו'.. ועכשיו אני מתחיל ללמוד נהיגה ומתכנן על פסיכומטרי - אבל כל זה משאיר לי זמן פנוי רב מאוד. לכן חשבתי להתחיל למצא עבודה. אני כבר עובד בבניית אתרים, מתכנת PHP וכו' אבל זו לא עבודה שדורשת תיחזוק קבוע של אתר או משהו כזה לכן אני פנוי לעוד עבודה. הבעיה שזו תהיה העבודה הראשונה שלי ואין לי שום רעיונות לעבודה שתתאים לי באזור המרכז [ראשון רחובות]. נסתי לחפש באתרי אינטרנט ואין הרבה...
# 2 |
חבר וותיק
|
מפעלים/חנויות/חברות הייטק(תלוי ברמה שלך)
# 3 |
הוסטסניון
|
אם יש לך עבודות ברמה, תוכל לנסות לכתוב קורות חיים רציינים עד כמה שתוכל, ואז תשלח למקומות, יש באינטרנט הרבה מודעות כאלה, תחפש.
# 4 |
חבר בקהילה
|
סתם שאלה לא קשורה מתי התאריך גיוס שלך ?
ואני ממליץ לך בתור אחד שגם סיים י"ב תשלב בין שני הדברים גם תעבוד תרוויח כסף אל תעבוד קשה מדי תשלב בין עבודה ביום לעבודה בלילה אל תשכח שבלילה במיוחד ימי שישי שבת וחג משלמים לך 150 % תשלב בין בילוי עם חברים או עם חברה שלך (אם יש לך ) ואם תספיק תסע לאיזה טיול בארץ בלנוח טיפל'ה לפני הגיוס |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
ממה כבר בגיל 18!!! אפשר לנוח? יש ילדים?עבודה?חובות? נו מההה? איזה שטות זו. אפשר לנוח בזמנים אחרים ושצריך לא סתם לנסוע.. בקשר לנושא : עדיף שתחפש במודעות בעיתון ,חברים.. באינטרנט עם יש מודעות הם כבר לא רלוונטיות (99% מהם).. מה גם שרוב העבודות באינטרנט שמציעים זה רק הייטק ודברים כאלה.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
שאלה אחרת ,איזה סוג עבודה אתה מחפש ?
יש לך אולי העדפות כול שהם |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אם יש לך איזה חודש חודשיים פנויים, סע לאילת עם החברים - תמצאו מלון לעבוד בו בתור מלצרים/עוזרים/סבלים/טבחים.. משהו ?!
# 8 |
חבר בקהילה
|
אם אתה רוצה עזרה ואני חושב שהם יעזרו לך
כנס לhttp://www.fatall.co.il/index.php עם לא תמצא את מה שאתה מחפש בלוח דרושים תפתח נושא בפורום שלהם יש לו קשרי עבודה עם הרבה בתי מלון גדולים בכול הארץ לפני כמעט שנה היה לו שם הצעת עבודה במלון הנסיכה באילת כולל הכול ממש עבודה טובה תכתוב שם בן כמה אתה וכו' תשאיר כמובן דו"אל והוא ישלח לך משרות עבור הגיל שלך |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
זה באמת כמו שאמרו פה תלויט בזמן שיש לך עד לגיוס, כמה זמן יש לך?
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
לא הייתי מתחיל לעבוד בשביל חודש וחצי או משהו כזה.
התאריך גיוס שלי הוא ב 17.11 משמע אוטוטו יהיה בדיוק 3 חודשים עד לגיוס. יש לי העדפות לעבודה עם אנשים כמובן... עד כה הייתי מתעסק בעבודות במחשב וכבר נמאס. אני אמשיך לעבוד בעבודה על אתרי אינטרנט כרגיל אבל זה גם כך משאיר לי זמן רב פנוי. וה"מנוחות" זה אחלה לפני צבא - יש תכנון לעוד חודש לרדת לאילת אבל זה נשמע כאילו עדיף כבר לעבוד שם ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|