|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
בקשה | מדריך להעתקת HDD
שלום,
יש לי כרגע שני מחשבים עם אותו מפרט בדיוק. אחד לאחד. מחשב אחד מותקן בו HD שמחולק ל C +D ומחשב שני עם HD חדש לחלוטין, אותו הדגם כמו השני. אני רוצה להעתיק פשוט את ה HD הפעיל כמו שהוא אל הHD החדש, שישר אחרי ההעתקה אני יחבר את החדש למחשב והוא יפעיל לי את המחשב בדיוק כמו המקורי. שמעתי על גוסט של נורטון אבל לא הצלחתי כ"כ לעבוד איתה, אם למישהו יש מדריך, או שהוא יוכל רק לצלם תמונות - תודה רבה!
![]() |
# 2 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
אנחנו לא פורום מדריכים כאן ולכן לדעתי הכותרת לא מתאימה.
אתה יכול להשתמש בתוכנה GHOST ופשוט לבחור באחת האפשרויות Partition to partition במידה והדיסק החדש כבר מחולק או Disk to Disk במידה והוא לא. אתה גם יכול להשתמש באחת התוכנות מכאן: http://clone-hard-drive.safe-install.com/ |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
באיזה גירסא של גוסט?
כי בגרסא שלי, 14 , אני לא רואה לא Partition to partition ולא Disk to Disk תוכל לצלם מסך?
אימייל: jonathan@zeierman.net Last edited by Jonathan Zeierman; 23-08-08 at 22:51.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
Winner
|
אני משתמש בGhost 2003, ומפעיל אותו דרך הDOS.
שם יש לך אפשרות להעתיק את כל הדיסק לתוך Image, וגם מImage לתוך כל הדיסק. תבצע את 2 הפעולות האלה, וזהו ![]()
# 5 |
חבר וותיק
|
איזו גרסא בדיוק זה נורטון 2003?
כי לא מצאתי... ממ ואיך אני צורב את זה ומפעיל כ DOS ? וצריך ששני ההארדיסקים יהיו מחוברים נכון?
![]() |
# 6 | ||
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
ציטוט:
וכן, צריך ששני ההארדיסקים יהיו מחוברים. |
||
![]() |
![]() |
# 7 | |
Winner
|
ציטוט:
בשיטה שלי אפשר להעתיק את כל תוכן הHDD לתוך CD, ואז במחשב השני לעשות את זה אותו דבר רק ההפך (מCD לHDD).
![]() |
# 8 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
גם את תעתיק את הIMG לתוך כונן, זה בזבוז של מקום שלא בטוח קיים. בכל זאת הדחיסה של הגוסט לא כזאת משפיעה. מה שאני מציע הוא פשוט להתיק את הנתונים בו במקום בלי חניית ביניים ובלי צ'אנס של בעייה בהעתקה או השחזור. בכל מקרה אנחנו כבר סוטים מהנושא, לפותח האשכול, מה מתקדם? |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Whatever
|
התקנה של Acronis, חיבור ה HDD למחשב ע"י IDE to USB ויצירת Image של הדיסק, לאחר מכן ניתן לשחזר את הקובץ תמונה לכל דיסק שרוצים ע"י אותה התוכנה בדיוק. למה להסתבך?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|