![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
הצגת עבודה | מערכת תגובות
אז לפני שנתחיל,
רציתי להגיד שאני מתלמד בPHP, אז לרחם עם התגובות ![]() לאחר 3 שבועות של למידה וחרישה מהספר שהזמנתי, PHP 5 (שמאוד מומלץ) החלטתי לבנות את המערכת הראשונה שלי: קישור: http://musicalz.smartracker.net/posts/index.php המערכת מוודאת לפני השליחה שכל השדות ממולאים ובמידה ולא שולחת הודעת שגיאה. אשמח לקבל כמה הצעות לשיפור, מה להוסיף להוריד לשנות ובכללי מה לא עשיתי טוב.. אני בטוח שעשיתי פה כמה דברים לא בסדר, לא לשכוח אני רק מתלמד , אז לרחם . אני עכשיו עובד על פאנל ניהול שיהיה אפשרויות של עריכה מחיקה וכו', חיפשתי גם כמה עורכי טקסט חמודים, שמעתי ש-fckeditor נחמד והוא עובד על שיטת WYSIWYG אבל השאלה אם הוא באמת רצוי למערכת פשוטה כמו זאת כי זה עורך כבד. אז אשמח להצעות. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
נחמד מאד, עובד מהיר ומעולה
![]() ד"א, הייתי מציע לך לעשות את הכתיבה של ההודעה החדשה בחלון חדש קופץ.. JS |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אני כרגע מתלמד בPHP כמו שכתבתי ואני לא רוצה להסתבך עכשיו עם שפות אחרות,
אבל תודה על ההצעה, אולי בעתיד. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
יפה מאוד
בהצלחה בהמשך יש עתיד! |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
כמה הערות
כשלוחצים על הוסף תגובה והמערכת קצת למטה ,זה עולה למעלה ואז אני צרי שוב פעם לדפדף למטה כדי להוסיף את התגובה,שזה ממש לא נוח אין מנגנון נגד הצפה לא בדקתי מבחינה אבטחה אם זה בתור התחלה אז מאוד נחמד בהצלחה בהמשך |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
נחמד מאוד, הספר: "php 5 -מדריך שימושי" ?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
Megun, בדיוק.
נריה תודה רבה, אני אנסה לעשות משהו בנוגע לתגובה. בקשר לאבטחה שוב - אני בטוח שזה לא מאובטח מכיוןן שאני רק מתחיל בPHP ומתלמד. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
לא לא,
ניסיתי לעשות איזה פונקציה שבודקת את מספר התגובות לעמוד ופותחת דף חדש. זה תוקן. |
![]() |
![]() |
# 10 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|