![]() |
# 1 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ניתוב של $_POST
יש לי קובץ עם הקוד הבא:
קוד:
global $_POST, $userdata, $userdata2 ; $page=$_GET['mode']; $mail=$_GET['mail']; $error=$_GET['error']; if($mail == 'sent'){ include('filemail.php?mode=done'); }elseif($mail == 'failed'){ include('filemail.php?mode=failed'); }elseif(empty($page)){ include('file1.php'); }elseif($page == "2" && $error == "wrong"){ include('file2.php?error=wrong'); }elseif($page == "1" && $error == "wrong"){ include('file1.php?error=wrong'); }else{ include('file'.$page.'.php'); } אז אני מאנקלד אותם בקובץ הראשי file. כשאני שולח טופס מFILE1 לFILE2 אני כותב באקשיין של הפורם action="file.php?mode=2" אבל הנתונים הולכים לאיבוד איפהשהו. יש למישהו מושג איך אני יכול לנתב אותם דרך הקובץ הראשי file ועדיין לגשת אליהם כ$POST? או שפשוט להכניס למשתמש גבלובלי ולקרוא את המערך מהמשתמש? עריכה: ^^ לא עובד ^^ תודה! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
קצת סדר בדברים
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
ניסיתי לקרוא לפוסט, כי הרי אני שולח את הfile1 לקובץ FILE הראשי עם ?mode=2 לדוגמא, אז הוא אמור לקלוט את הPOST ולהעביר אותו אבל זה לא קורה. וכן ניסיתי לקרוא להם מפונקצייה אחרת. אבל זה לא אמור לעבוד ישר כשאני קורא להם עם $post? הרי אני מאנקלד אותם לתוך הקובץ הזה שמקבל את הPOST |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|