![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש| מעצב איכותי לעיצוב משחק דפדפן
שלום לכולם,
אני מחפש מעצב איכותי למשחק הדפדפן שלי - מאפיה. אני רוצה להדגיש, אני מחפש מעצב שיוכל לעצב לי עיצוב נוח שמשולב בו גראפיקה "כבדה", הכוונה היא שרק בחלקים מסויימים מן העיצוב תיהיה גראפיקה כבדה. חלקו של העיצוב אמור להיות נקי יחסית. והדבר הכי חשוב, אני צריך מעצב שיחשוב על המבנה של העיצוב זמן רב, שהמבנה יהיה מרווח,נוח לקריאה ונעים לעין, וכמובן שידגיש את הדברים החשובים. ניתן להשאיר כאן או בפרטי את הדברים הבאים: מס' עבודות: דרכים ליצירת קשר: התמורה שתרצו: התמורה היא אחד מהדברים הבאים: *כסף. *ריסלייר/אחסון ענקי (ניתן לסגור על ריסלייר בגודל 10 ג'יגה ללא בעיה). הרייסליר יושב על שרת פרטי שברשותי (בשרת רץ רק המשחק דפדפן). * מערכת ניהול תוכן מקצועית (שנבנתה על ידי כמובן). *העדפה לאנשים המעוניינים בשרת/מערכת ניהול תוכן, אך כמובן שאשמח לקבל פניות גם על תמורה כספית. *אני מבקש לקבל פניות מאנשים רציניים בלבד שיש ברשותם תיק עבודות איכותי. יום טוב, ושנה טובה לכולם.
# 2 |
אחראי פורום שמות מתחם
דירוג מסחר: (0)
|
אהלן.
אני עובד עם מעצב כבר מעל לשנתיים וחצי על המערכת משחק דפדפן שלי (לינק בחתימה) במסגרת העסק אנו גם מציעים עיצובים מותאימים אישית ללקוחותינו. מכיוון שהמערכת שלי והאתר שלך הם באותו הנושא אשמח להציע לך את שירותינו. אנו יכולים לספק עיצוב תוך 14 ימים עם קידוד XHTML תקני. עבודות לדוגמא בלינקים הבאים: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אני מציין מראש, אין מה לפנות אלי אם התקציב שלך מוגבל, המחיר המינימלי שלנו לעיצוב + קידוד תקני הוא $200 תודה ובהצלחה!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|