![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
הצגה: דיסק על מפתח חדש שקניתי
קניתי דיסק על מפתח חדש,
אתמול בלילה. מ - BUG. פרטים: Lexar Jumpdrive Firefly שטח דיסק: 4GB מחיר: 50 ש"ח (49 ש"ח לדיוק). מערכת קבצים: FAT32 (המרתי ל NTFS). ![]() מה דעתכם? ועוד משהו קטן - למה כשאני רוצה לנתק אותו מהמחשב אני צריך לעשות זאת ע"י "הוצאת חומרה באופן בטוח"? תודה. Last edited by Matan Levy; 21-09-08 at 13:03.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
בעיקר אחרי שהמרת את ה DOK ל NTFS, מערכת ה NTFS רגישה יותר ולכן אם תשלוף את ה DOK ישירות בלי לעשות זאת יש יותר סיכויים שהקבצים בו יפגעו.. זה אחת מהחסרונות של מערכת NTFS לעומת FAT32 ועוד חסרון של NTFS לעומת FAT32 שרק Windows 2000 ומעלה מזהה מערכת NTFS כנ"ל מערכות הפעלה כגון MAC ו LINUX (אלא אם כן קינפגו את המערכת שתתמוך ב NTFS) מקווה שעזרתי ![]() אתה ממש טועה, לשלוף ככה את ה DOK מה USB יכול לפגוע בקבצים שמאוחסנים בו בעיקר במערכת כמו NTFS כי היא רגישה יותר כמו שכתבתי למעלה.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
אני לא רוצה לאכזב אותך...אבל בשביל שאר חברי הפורום
המלצה שלי ל"זכרון נייד" זה רק SanDisk דגמי ה U3 עזוב את זה שהוא מהיר יותר, אמין יותר. יש בו גם אופציה להתקין בו תוכנות וכך לכל מחשב שאתה נכנס התוכנות שלך איתך בלי התקנה ועם כל הסיסמאות... |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
בהתחלה לא הבנתי מה זה דיסק על מפתח
![]() תתתחדש (:. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אפשר לקחת מדיסק אחר של SUNDISK את כל הקבצים שבתוכן שם כולל ה autorun.ini ולהכניס אותו לכל דיסק און קיי אחר וזה יפעל גם... ולך Matan Levy תתחדש!!! נראה יפה
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|