![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה | סקריםט לבדיקת דפדפן
אהלן,
רציתי לדעת אם יש כזה סקריפט שבודק אם המשתמש משתמש בכל דפדפן שהוא לא אקספלורר ואם כן אז מציג לו הודעה יש דבר כזה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
צד שרת או לקוח?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
צד לקוח
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
# 5 |
חבר בקהילה
|
אני רואה פה רק ל IE ולא ל FF
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
נכון, כדי לבצע פעולת בדיקה איזה דפדפן יש ללקוח בצד הלקוח יש להשתמש ב JS.
http://www.quirksmode.org/js/detect.html |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אני חושב שאפשר להוסיף את התו "!" שישמש כnot לתנאים שהבאתי, אתה יכול לנסות.
# 8 |
חבר בקהילה
|
זה בכיוון אבל התכוונתי שאם המשתמש משתמש בכל דפדפן שהוא לא אינטרנט אקספלורר, נניח, OPERA, CHROME, FIREFOX זה יציג לו הודעה של: האתר נצפה הכי טוב באינטרנט אקספלורר,
זאת הכוונה שלי הייתה daMn, לא ראיתי תתגובה שלך, אני אנסה, בנתיים אם יש סקריפט מובנה לזה, אשמח לקבל. עריכה: הסתדרתי, פשוט הוספתי איזה חלק נוסף לקוד, תודה לכל העוזרים. Last edited by DanStyle; 08-11-08 at 15:09.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
בודק פשוט באמצעות navigator.appName אם הוא שונה מאקספלורר(!=) אז תציג שהוא נצפה בצורה הטובה ביותר באקספלורר:
HTML קוד:
<html> <head> <script> function check_name(name) { if (navigator.appName != name) { document.getElementById('apps').innerHTML = "Web Site view at the Best Quality on Explorer browser"; } } </script> </head> <body onload="check_name('Microsoft Internet Explorer');"> <div id="apps"></div> </body> </html>
Projector Lamps Last edited by Shon12; 08-11-08 at 15:33.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|