![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עזרה בקניית מחשב תקציב 2.000 ש"ח
היי אני מחפש מחשב לעבודה חשוב לי הגרפיקה שלו ושיוכל לסחוב ארבע חמש תוכנות ללא קרטוע תוכנות כמו פוטושופ דריימובר וכו.... ואני ממש לא מבין בחומרה של מחשב אשמח לקצת עזרה או מחשבים לקניה מיידית במזומן או מפרט להרכבה כל דבר שיכול לכוון אותי תודה לעוזרים
מנהלים אם זה לא המקום מיצטער כי זה הכי נכון שניראה לי נא לא לנעול להעביר למקום תודה וסליחה
# 2 |
חבר וותיק
|
מעבד:
Intel Core 2 Duo E4600 2.4Ghz Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ₪596 לוח אם: Gigabyte GA-P31-S3G כמות: 1 - מחיר: ₪326 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU כמות: 1 - מחיר: ₪186 ספק כוח: Enermax NoiseTaker 420W כמות: 1 - מחיר: ₪357 זיכרון: OCZ 2GB (2X1GB) DDR2-667 System Elite CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ₪251 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ₪250 כרטיס מסך: Sparkle Geforce 9500GT 512MB DDR2 Passive Cooling HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ₪345 סה"כ: ₪2311 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ₪2265 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/g3u81ram מחשב דיי נחמד כמובן מארז פשוט, ספק כח מעולה כרטיס מסך שיתאים לצרכים שלך ומעבד שלא יאכזב אותך.
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אשמח לעוד מפרטים תודהה לעוזרים
# 4 |
חבר חדש
|
![]() אני קניתי את המחשב שלי (לפני חודשיים) בIVORY והוא עלה לי 1989 משהוא כזה
ואפילו CRYSIS עולה אליו אני מציע שתיראה באיבורי מה יש להם שאתה רוצה.... אבל במחשבה שנייה תשקיעה עוד 300 שקל ותיקנה את מה שאחינו הביא לך למעלה... |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אין לי בעיה להשקיע גם עוד 700 השאלה אן הוא יתן לי את מה שאני צריך או לקנות מחשב כמו שאתה אומר באייבורי במחיר נמוך ואחרי זה להתחיל לקנות חלקים כרטיס מסך וכו...
# 6 |
חבר וותיק
|
אני מבטיח לך שהוא יענה לך על הצרכים שלך.
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
אחי תגיד להם ת'תקציב ש'ך והם יגידו לך מה הכי טוב לך....
או שתבקש ממשהו מהמשפחה שמבין במחשבים.... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|