![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה | חשיבות PR להיום. + שאלה לגבי הדירוג
שלום חברים יקרים.
קודם כל רציתי לדעת מה חשיבות ה PR להיום ? האם הוא נותן לי יתרון כלשהוא? או מסמן משהו? כמו כן פתחתי את האתר שלי לא מזמן , והעליה היתה חדה לPR4 ..מעולם לא היה. וכשאני אומר לא מזמן זה חודש-חודשיים על בסיס בטא כמה עמודים בודדים ולפני יומיים (10/02/09) פתחתי את האתר בגירסה חדשה יותר. כמו כן אני רוצה להודות לבעלי האתר : http://www.seekposition.net/ בדיקת מיקום בגוגל אתר מצוין הרבה כילים שימושיים מומלץ בחום. נ.ב כתובת האתר שלי : http://www.d-il.net |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
בעל האתר של בדיקת מיקום בגוגל הוא דני דנון, באמת אדם מוערך ויש לו גם בלוג חמוד שהוא לא טורח לעדכן מי יודע מה...
כל פעם השאלה שלכה חוזרת ונשנית ותמיד אני אומר לכולם את אותה תשובה : ראית מישהו שנמצא עמוד ראשון\מקום ראשון בביטוי מסויים שיש עליו גם תחרות הכי קטנה ומדד ה-PR שלו הוא 0 ? PR הוא אחד מכ-4000 אלגוריתמים שונים שמנוע החיפוש גוגל מושתת עליהם ויכול להיות שיש קשר בינו לבין התוצאות אבל בתאכלס מה שחשוב זה לקבל קישורים מאתרים איכותיים בנושא שלך. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אוקי הבנתי, לחפש אתרים בתחום שלי ולהציע החלפת קישורים איכותית.
תודה רבה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
ד"א גם קישור מאתר בעל PR6 יועיל לך, אפילו אם התחום שלו לא משיק
|
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
כמו שנאמר - מבחינת מדדי הדירוג של גוגל, אין כאן חשיבות גדולה מדי ... אבל, מבחינת מיתוג ותדמית מול מחליפי קישורים וקהל הגולשים בכלל יש לזה חשיבות כמעט קריטית כי זה המדד החיצוני היחיד שזמין עבורם.
לכן, ממש לא הייתי מזניח אותו ולמעשה אני משקיע לו מעט בנושא וקוצר פירות ... לא מזמן קיבלתי טלפון מלקוח מאושר שעמוד הבית שלו קיבל PR5 וכתוצאה מכך התחילו לזרום אליו בקשות החלפה שניפחו לו את החזה ... אז יש לי לקוח מרוצה ושלא חושב אפילו לחפש ספק אחר - אז למה לא?
# 7 |
חבר מתקדם
|
מאיפה הבאת את השטות הזאת?
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
PR נחשב,ז"א גוגל נותן לו חשיבות אבל לא כ"כ גדולה
אבל מקדמי האתרים מסתכלים על אתר ישר על ה PR לדוגמא כשאתה מחליף קישורים בעל אתר עם 4PR לא יחליף קישורים עם 1PR כי האתר שלו יותר "מקודם" אבל בראסמי בתוצאות האתר עם ה 1PR יכול לעקוף את זה עם ה 4
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני מוכן להחליף עם אתר שהוא PR1 אם יש לו קישורים נכנסים PR6 ומאתרים שהם טובים ולא זבל. PR הוא לא פונקציה |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|