![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() שלום לכם פורום "עיצוב וגראפיקה".
ככה בין לבין בימים האחרונים החלטתי לעבוד על עיצוב לתחום שאני רואה שבזמן האחרון הולך ומתפתח, הצפייה הישירה. בלי יותר מדיי לדבר הנה לכם העיצוב: יום טוב. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
נראה אחלה, רק קצת צפוף לי מידי.
# 3 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה קודם כל =), דבר שני ניסיתי להכניס הרבה תוכן משום שהמטרה באתרים האלה זה כמה שיותר תוכן ושיהיה מסודר כמובן אז גם כאן סידרתי הכל לפי קטגוריות וניסיתי לשדר לגולש שהאתר מלא בתוכן, לכן גם איפה שהיה צריך נתתי הדגשות קטנות של הכתום והטורקיז וביתר האתר השתמשי באפור שיראה סטייל נקי ומעניין.
אז, שוב תודה רבה לך. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אממ יש לך שם יפה זה קודם כל,דבר שני ה"טאבים" שלך הם לא כל כך יפים ז"א תעשה אותם "חדשניים" מעוגלים וכו'
אני יערוך מחר עם תגובה יותר בונה,זה פשוט ההתחלה.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
לדעתי העיצוב יפה מאוד ומסודר כמו שצריך
נכון שיש הרבה תוכן אך כפי שנאמר פה, באתרים מסוג זה, זה מה שצריך. |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
עיצוב בשווי של 3-4 אפסים לדעתי.
עיצוב ממש ברמה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא רע מבחינה גראפית אבל יש עדיין המון דברים שדורשים שיפורים (גדולים וקטנים)
- לא מעצבים כבר ל-800x600. התקופה הזאת נגמרה כבר, חבל להישאר מאחור. - הכל צפוף בטירוף. בעיקר בגלל הרזלוציה שעיצבת עבורה. תעבוד על הריווח שלך... - החלק של החיפוש צריך להיות הרבה יוצר מרכזי באתר, בחרת מקום ממש רע עבורו. - התפריט לא בולט מספיק. - את החלק של הטאבים תבנה כטאבים. משתמש ממוצע לא יבין את זה ישר כמו שזה. - שמות הקטגוריות כמעט ולא נראות לעין, בהיר על בהיר זה אף פעם לא שילוב טוב. יש גם עוד מקומות שעשית את זה, זה מאמץ את העין ולא נוח לקריאה. - הגודל של הבאנר שלך לא סטנדרטי - הטקסט מפוקסל. היום כל הדפדפנים המודרנים תמוכים ב-aa לטקסט.
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
מחקתי את החלק בהודעה של המכירה, בשביל זה תפחת אשכול אחר בפורום מסחר.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אני הייתי הולך על הדגשה קלה של כל ז'אנר
זאת אומרת שאיפה שהטאבים האלה של הז'אנרים תעשה אותם טיפה מעוגלים כלפי הדף ואז תעשה צבע רקע בהיר וחלש לכל השורה של הז'אנר |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|